fbpx
08 / 31 / 2017

Kompanitë më të mira të transportit detar 10 në Kinë

Dropshipping është një metodë e përmbushjes me pakicë kur një dyqan nuk i mban produktet që i shet në magazinë. Përkundrazi, kur një dyqan shet një produkt, ai blen [...]
08 / 29 / 2017

Gjërat që duhet të dini për të siguruar suksesin e transportit

Ekzistojnë disa përfitime të transportit nga pikat. Më gjerësisht, ajo zvogëlon shumë sfida me të cilat shitësit e rinj dhe ata të vendosur do të përballen nëse [...]
08 / 21 / 2017

Sekretet 5 për të gjetur furnitorë të besueshëm për biznesin tuaj që lëshon punën

Kështu që ju keni vendosur të filloni një biznes në internet dhe të filloni të lexoni gjithçka që duhet të dini për tregtinë elektronike. Ju kërkoni të gjitha më të mirat [...]
08 / 17 / 2017

Dropshipping: Gabimet e zakonshme 5 që duhet të shmangni

Të dish saktësisht se çfarë të bësh ose jo të bësh, mund të nënkuptojë sukses ose dështim me biznesin tënd të ri të transportit. Si pronar i ri i afarizmit elektronik, [...]