fbpx
08 / 17 / 2017

Dropshipping: Gabimet e zakonshme 5 që duhet të shmangni

Të dish saktësisht se çfarë të bësh ose jo të bësh, mund të nënkuptojë sukses ose dështim me biznesin tënd të ri të transportit. Si pronar i ri i afarizmit elektronik, [...]
07 / 08 / 2017

Farë lloj produktesh dëshironi të lëshoni anije

Transporti do të thotë që ne u japim produkte direkt klientëve të klientit, kështu që i bëni produktet tuaja të duken më mahnitëse, me vlerë të shtuar, të besueshme është shumë e rëndësishme. Me një [...]
06 / 02 / 2017

Cila situatë është e përshtatshme për dropshipping

Në ditët e sotme, biznesi që po largohet është duke u bërë gjithnjë e më i popullarizuar. Dhe çfarë lloj situate janë vërtet të përshtatshme për të bërë biznesin e lëshimit të shpejtë është një pyetje e rëndësishme [...]
05 / 15 / 2017
si të gjeni furnitorët dropshipping

Si të gjeni ose zgjidhni furnizuesin e transportit ditor në Aliepress Kinë

Ka kaq shumë faktorë që duhet të merren në konsideratë kur jeni duke kërkuar për furnizuesit dropshipping. Ndoshta ju tashmë e dini se cilat produkte dëshironi [...]