fbpx

Lajmet e Transportit

06 / 02 / 2017

Cila situatë është e përshtatshme për heqjen dorë nga puna?

Në ditët e sotme, biznesi që po largohet është duke u bërë gjithnjë e më i popullarizuar. Dhe çfarë lloj situate janë vërtet të përshtatshme për të bërë biznesin e lëshimit të shpejtë është një pyetje e rëndësishme [...]
05 / 15 / 2017
si të gjeni furnitorët dropshipping

Si të gjeni ose zgjidhni furnizuesin e transportit ditor në Aliepress Kinë

Ka kaq shumë faktorë që duhet të merren në konsideratë kur jeni duke kërkuar për furnizuesit dropshipping. Ndoshta ju tashmë e dini se cilat produkte dëshironi [...]
04 / 22 / 2017

Pse të përdorni një Shërbim Dropship dhe Shërbimet më të Mira të Dropshipit të 2017

Një shërbim dropship është më shumë sesa një shumicë që dërgon dhe përmbush urdhërat për ju. Ato janë dyqane me një ndalesë që ofrojnë produkte nga furnitorë të shumtë dhe [...]
04 / 20 / 2017

Zhvillimi i ePacket Ndërkombëtar dhe Standardi i Tarifimit të tij

Aliexpress tashmë është aplikuar politika e re e shpërndarjes së logjistikës që nga 1th, korrik, 2016. Kjo politikë vendosi padyshim që, përveç mallrave të posaçëm, shitësit nuk kanë [...]