fbpx

Lajmet e Transportit

10 / 16 / 2019

ELITEST: Ndihmoni të Bëhuni Elitë në Dropshipping

Dropshipping është i lehtë. Me ELITES, mund të jetë shumë më e lehtë. Dropshipping është një teknikë e menaxhimit të zinxhirit të furnizimit në të cilën shitësi me pakicë nuk mban mallra brenda [...]
10 / 11 / 2019

Rritja e dyfishtë e Normës së Komisionit të Programit të CJ-së për CJ për llogari të reja të anëtarëve dhe referime në muajt e ardhshëm 6

Programi i Filialit i CJ është i përkushtuar për të ndihmuar ata që po motivojnë njerëzit që bëjnë biznesin që lëshon. Me shumë partnerë bashkëpunëtorë na bashkohen dhe shpejt [...]
10 / 09 / 2019

CJDropshipping po ndihmon drejtuesit që duan të shkallëzojnë shitjen në SH.B.A. në Q4

Qëllimi i çdo dropshipper është që të vlerësojë në mënyrë efektive shitjet ndërsa rriten të ardhurat, veçanërisht gjatë periudhës së lartë të trafikut siç është festa. Megjithatë, [...]
09 / 12 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj të Shopee me APP-në e CJ Dropshipping?

Shopee, e gjetur në 2015, është një platformë në internet e-tregtie me seli në Singapor. Ajo është e përkushtuar për të ofruar shërbime fantastike për blerësit dhe shitësit nga Azia e Jugut [...]