fbpx

Tutoriale Hap pas hapi

11 / 26 / 2019

Tipari i listës pjesa më e madhe është në dispozicion tani!

Për të ofruar shërbim të përsosur është gjithmonë ndjekja jonë, por edhe qëllimi i të gjitha kompanive të tregtisë elektronike. Një nga standardet e shërbimit të mirë është të bësh [...]
11 / 26 / 2019

Nuk ka nevojë të rishikoni renditjen e produkteve në dyqanin tuaj - Vetëm përdorni tiparin automatik të lidhjes CJ

Lidhni produktin lejon që të dhënat të rrjedhin nga Produktet në CJ në dyqanin tuaj në mënyrë që produktet tuaja të azhurnohen me përshkrimin dhe informacionin tjetër thelbësor. Më shumë [...]
11 / 20 / 2019

Si të përdorim sistemin e furnizuesit CJ?

Një pjesë e lajmeve të mira për ju! Ne kemi nisur një sistem të ri furnizues në CJ APP i cili ngarkon vetëm tarifat e transportit dhe komisionin. Kur ti [...]
11 / 01 / 2019
kërkoni ose buroni një produkt sipas figurës

Si të kërkoni ose buroni një produkt me imazh në CJ?

A jeni i shqetësuar me atë se si të përshkruani artikujt që ju pëlqen saktësisht ose dëshironi të gjeni? A ndjeheni të irrituar kur nuk mund të kërkoni asgjë [...]