fbpx

Tutoriale Hap pas hapi

06 / 01 / 2020

Si të postoni kërkesa ndihmuese për heqjen dorë nga CJ? (E)

Ju mund të hasni një situatë të tillë, ju keni një produkt fitues në duar, ose keni gjetur diçka të interesuar në Odditymall ose Aliexpress, dhe doni të blini [...]
05 / 22 / 2020

Si të blini produkte nga depot e CJ në SHBA?

Shumë prej përdoruesve tanë të CJ e kanë problemin, ata duan të blejnë produkte nga depoja amerikane e CJ, por produktet e listuara në depon e SH.B.A.-së mund të [...]
05 / 22 / 2020

Pse urdhërat e mi për blerje nuk sinkronizohen me CJ dhe si të vazhdojnë?

Shopify është platforma më e përdorur për klientët tanë. Integrimi midis Shopify dhe CJ është bërë mirë. Por disa mund të jenë akoma të hutuar [...]
04 / 07 / 2020

Si të krijoni nën-llogari për VA-në tuaj në CJ APP?

A filloni biznesin tuaj me partnerët tuaj? Apo e keni gjetur ngrohtësinë tuaj dhe merrni porosi të rregullta çdo ditë? Ka disa klientë që na pyesin nëse [...]