fbpx

Tutoriale Hap pas hapi

09 / 04 / 2019

Isfarë është shpërblimi i pikëve dhe si ta përdorim atë?

Point Rewards është një shërbim i shtuar rishtazi në CJDropshipping. Me vendosjen e porosive në sistemin CJDropshipping, ju mund të merrni pikë të caktuara sipas shumës së shitjeve tuaja. [...]
08 / 19 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj të lazadës me aplikacionin CJ për heqjen dorë?

Më 15 korrik, ne botuam një artikull: CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers për të njoftuar se do të fillojmë integrimin tonë me platformën Lazada. Pas një muaji, ne përfundojmë [...]
08 / 02 / 2019

Si të gjeneroni një faturë që përmban urdhra gjatë një kohe të caktuar?

Siç dihet, ekziston një veçori në sistemin CJ që klienti mund të gjenerojë faturën e tij ose të saj për çdo porosi. Sidoqoftë, disa klientë dëshirojnë [...]
07 / 30 / 2019

Si të përdorim shërbimin e përmbarimit të CJ?

Produkti i shërbimit është një lloj shërbimi i përmbushjes së CJ i cili ju lejon të dërgoni produktet tuaja në depon tonë dhe ne paketojmë dhe dërgojmë për [...]