fbpx

Pranoni nga Ne

07 / 12 / 2019

Si të rregulloni politikën e dorëzimit të dyqanit të transportit nga pikat tek klientët?

Transporti i pikave është një nga platformat më të mahnitshme që ka parë individët të ngrihen nga njerëzit e afarizmit në marka të shquara që respektohen përreth [...]
07 / 10 / 2019

DOS DHE NUK DO Gjatë zgjedhjes së produkteve të Amazon Dropshipping

Shkalla e suksesit për shitjen për herë të parë në Amazon është rreth 15 përqind, dhe kjo do të hidhet në rreth 50 përqind në afat të gjatë. [...]
07 / 09 / 2019

Mosha mesatare e puçrrave: Ata janë të rinj të pabesueshëm

Kur kërkoni "kur filluat dropshipping" ose "dropshippers rinj" në Quora, mund të gjeni disa pyetje si "Unë jam 19 vjeç dhe unë [...]
07 / 08 / 2019

Praktikat e biznesit, metodat e preferuara të pagesës dhe kohërat e dorëzimit të blerësve në të gjithë botën

Pjesa kryesore e tregtisë së jashtme është të merresh me klientë në të gjithë botën. Ne do të fitojmë zemrën e klientit duke fituar besimin, besimin e tyre, [...]