fbpx

Pranoni nga Ne

07 / 05 / 2019

Analiza e të dhënave në kohë më të mira 8 të XNUMX

Ka një thënie të famshme të romancierit francez Dumas, "të jetosh pa një qëllim është si të lundrosh pa një busull". Kur është fjala për heqjen e anijeve ose [...]
07 / 04 / 2019

Lëngu i Transportit të Lëngshëm dhe Banka e Energjisë: Cilat janë metodat e logjistikës?

Likuiditeti dhe energjia elektrike janë çështje speciale për transportin dhe ato duhet të trajtohen ndryshe për të shmangur rrezikun dhe telashet. Në vijim do të prezantohet [...]
07 / 03 / 2019

Cilat hije të buzëve janë në modë tani? - Udhëzues për hijen më të mirë për ju

Dëshiron të dukesh bukur dhe bukur? A doni të arrini lart kur po ndjeheni pak më poshtë? Për sa i përket [...]
07 / 03 / 2019

Qyteti më i lartë i tregtisë me 10 në Kinë për Përmbushjen dhe Dropshipping

Siç e dimë të gjithë, tregtia elektronike vendase po lulëzon dhe siç tregon grafiku, madhësia e transaksioneve ndërkufitare elektronike në Kinë është rritur me shpejtësi në kohët e fundit [...]