fbpx

Pranoni nga Ne

07 / 02 / 2019

Arrat e shitjes së nxehtë në furnizimet shtëpiake

Në disa muajt e fundit, "misioni i një qeni 2" u godit në kinema. Sipas Shoqatës Amerikane të Produkteve Pet, pothuajse 85 milion familje kanë një kafshë shtëpiake [...]
07 / 02 / 2019

Arsyet dhe rezolutat e mënyrave që përmbajnë media sociale klientët e bezdisshëm

Media sociale mund të jetë një përfitim absolut për biznesin dhe markën e Dropshippers. Dëshironi të mbani audiencën tuaj të mediave sociale të lumtur dhe të fejuar? Dëshironi median tuaj social [...]
07 / 01 / 2019

Shërbimi i Kontrollit të Cilësisë

07 / 01 / 2019

Një Nicë Trending e Bukurisë: Cannabidiol (CBD)

Rreth CBD Cannabidiol (CBD) e zbuluar në 1940 është një phytocannabinoid dhe është një nga disa kanabinoidet e identifikuara 113 në bimët e kanabisit dhe llogarit deri në 40% [...]