fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 25 / 2019

A po ia vlen të heqë dorë nga Kina akoma në 2019?

A ka vdekur Dropshipping? A nuk mund të bësh një biznes fitimprurës prej tij në 2019? Në dy vitet e kaluara, modeli i biznesit i Dropshipping ka [...]
06 / 21 / 2019

Agjentët kryesorë të ndihmës 10 në Kinë për Import dhe eksport të Tregtisë Ndërkombëtare

Farë është një agjent ndihmues? Ashtu si një agjent i pasurive të patundshme ju ndihmon të gjeni dhe bleni pronën më të mirë, një agjent ndihmues do t'ju ndihmojë [...]
06 / 21 / 2019

Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë

Me zhvillimin e globalizmit ekonomik, tregtia ndërkufitare po rritet. Dhe për avantazhin e çmimeve të produkteve kineze, gjithnjë e më shumë produkte kineze eksportohen në të gjithë botën, dhe kështu [...]
06 / 21 / 2019

Modele të shumta biznesi, merita të ndryshme bashkëpunimi

Që nga azhurnimi i Affiliate CJ në fund të majit, unë figuroj që ju të gjithë i keni provuar përfitimet e tij në një farë mase. Nga ajo që kam [...]