fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 20 / 2019

Pasqyrë e tregtisë elektronike në Hollandë

Hollanda është një vend i vogël. Pavarësisht, gjithmonë përpiqet të luajë një rol domethënës, qoftë ekonomikisht, politikisht apo sportiv. Vendi është mirë [...]
06 / 20 / 2019

Informacioni aktual, faqet kryesore të internetit 5 dhe këshilla 6 për tregtinë elektronike në Kore

Informacioni aktual i tregtisë elektronike në lidhje me statusin e Tregtisë E-Koreane në Korenë është shtëpia e 51.2 milion njerëzve me një GDP të përgjithshëm prej trilionë dollarë 1.4 dhe është [...]
06 / 20 / 2019

Njihuni me Përgjithësisht në lidhje me Tregun e Tregtisë në Japoni

Madhësia e tregut Japonia është entiteti i tretë më i madh i ekonomisë në botë me një popullsi prej 127 milion. Japonia ka një mjedis unik themelor, gjë që e bën [...]
06 / 19 / 2019

Gjithçka në lidhje me Tregun e Tregtisë në Indi

Madhësia dhe rritja e tregut Një nga tregjet më kritike për tregtinë elektronike, India është një treg shumë i madh dhe me shpejtësi në rritje për blerjet në internet. E-tregtia indiane [...]