fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 20 / 2019

Njihuni me Përgjithësisht në lidhje me Tregun e Tregtisë në Japoni

Madhësia e tregut Japonia është entiteti i tretë më i madh i ekonomisë në botë me një popullsi prej 127 milion. Japonia ka një mjedis unik themelor, gjë që e bën [...]
06 / 19 / 2019

Gjithçka në lidhje me Tregun e Tregtisë në Indi

Madhësia dhe rritja e tregut Një nga tregjet më kritike për tregtinë elektronike, India është një treg shumë i madh dhe me shpejtësi në rritje për blerjet në internet. E-tregtia indiane [...]
06 / 19 / 2019

Rritja e e-tregtisë dhe faqet kryesore të internetit 8 në Australi

Informacione të përgjithshme mbi Popullsinë e Australisë: 24,772,247 PBB bazuar në barazinë e fuqisë blerëse (PPP): 1,246,475 PBB nominal: Rritja e rritjes së PBB-së 1,379,578: 2.20% Numri i përdoruesve të Internetit: 20,679,490 [...]
06 / 19 / 2019

Njohuri për rritjen e tregtisë elektronike në Izrael

Informacione të përgjithshme rreth PBB-së së Izraelit: 286 milion Popullsia totale: 8.20 milion Përvoja e moshës: 37.8% e popullsisë në Izrael janë midis moshave 25 dhe 54. [...]