fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 19 / 2019

Një përmbledhje e tregtisë elektronike në Tajlandë

Madhësia dhe rritja Ekonomia e tretë më e madhe e Azisë Juglindore, Tajlanda ka një nga numrin më të madh të përdoruesve të internetit në rajon. Ka afërsisht milion 57 [...]
06 / 18 / 2019

Gjithçka që dëshironi të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Gjermani

Informacione të përgjithshme rreth Gjermanisë Popullsia: 82,293,457 Numri i Përdoruesve të Internetit: 71,016,605 Penetimi i Internetit: 88.00% Përdoruesit e Telefonave celular: 55,492,000 Penetimi i Telefonit celular: 68.80% Fjala e Gjuhës: German Europe [...]
06 / 18 / 2019

Njohuri mbi rritjen e tregtisë elektronike me informacion të përgjithshëm dhe faqet kryesore të internetit 10 në Vietnam

Informacione të përgjithshme në lidhje me VietnamPopulation: 96,491,146Numërimi i përdoruesve të Internetit: 49,063,762Petimet e Internetit: 52.00% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,162,000Marrjet e telefonit celular: 26.40% Fjala gjuhësore: Pasqyrë gjermane e tregut të e-commerce në Vietnam, Sipas anketimeve, [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike në Singapor në 2019

Madhësia e tregut Tregu elektronik i tregtisë në Singapor pritet të arrijë 5.4 miliardë dollarë (7.46 miliard SGD) nga 2025, sipas raportit të analizës së depërtimit të ekonomisë në Singapor. Kjo është pesë herë [...]