fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike në Singapor në 2019

Madhësia e tregut Tregu elektronik i tregtisë në Singapor pritet të arrijë 5.4 miliardë dollarë (7.46 miliard SGD) nga 2025, sipas raportit të analizës së depërtimit të ekonomisë në Singapor. Kjo është pesë herë [...]
06 / 18 / 2019

Gjendja e shitjeve dhe e ardhmja e pritur e tregtisë elektronike në Kanada

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë në Kanada: 36,953,765Numërimi i Përdoruesve të Internetit: 32,120,519I Penetrimi i Internetit: 88.50% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,556,000Marrja e telefonit celular: 80.80% Fjala gjuhë: Anglisht, FrëngjishtPërkthy Fondit Monetar Ndërkombëtar, [...]
06 / 18 / 2019

Gjithçka që duhet të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Tregjet e rritjes Sipas Zyrës së Statistikave Kombëtare, shitjet në internet janë rritur për 35 muaj pas viti në vit në Mbretërinë e Bashkuar, me blerësit që kërkojnë çdo gjë [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i E-commerce dhe Potenciali i Shitjeve në Marok

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë e Marokut: 36,191,805 Numri i Përdoruesve të Internetit: 20,068,556 Penetimi i Internetit: 57.60% Përdoruesit e Telefonave celular: 11,755,000 Penetimi i Telefonit celular: 33.40% Fjala e Gjuhës: Arabisht, Berber, [...]