fbpx

Pranoni nga Ne

06 / 18 / 2019

Statusi i E-commerce dhe Potenciali i Shitjeve në Marok

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë e Marokut: 36,191,805 Numri i Përdoruesve të Internetit: 20,068,556 Penetimi i Internetit: 57.60% Përdoruesit e Telefonave celular: 11,755,000 Penetimi i Telefonit celular: 33.40% Fjala e Gjuhës: Arabisht, Berber, [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i zhvillimit të tregtisë elektronike në Brazil

Madhësia e tregut brazilian të tregtisë elektronike Brazili i cili është vendi i pestë në botë më i populluar është i vetmi vend i Amerikës Latine që renditet në krye të botës [...]
06 / 18 / 2019

Cila është këshillat më të mira për transportuesit e rinj për të fituar fitime?

Dropshipping mund të kategorizohet si një stil biznesi i ngrohtë i mirëpritur sepse kushdo që mund të fillojë nga zero. Prandaj, kërkoni disa këshilla më të mira për Dropshippers të reja është vërtet e nevojshme. 1. Përqendrohuni në Mastering Marketingu [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike dhe faqja e internetit më e lartë e tregtisë 5 në Francë

Madhësia e tregut francez e-commerce francez Franca është tregu i tretë më i madh i tregtisë elektronike në BE, duke u renditur pas Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë, dhe 6th në botë, pas [...]