fbpx

Pranoni nga Ne

05 / 05 / 2019

Si ta verifikoni adresën tuaj të emailit pas regjistrimit

Për arsye sigurie, emaili juaj duhet të verifikohet pas regjistrimit. Pas plotësimit të formularit të regjistrimit, do të merrni një dritare që shfaqet 'Suksesi i Regjistrimit'. [...]
04 / 29 / 2019

Furnizuesit kryesorë të 10 Dropshipping në SH.B.A.

Furnizuesit e Transportit Drop nga SHBA po bëhen gjithnjë e më popullore. Kështu, shumë transportues me pika u vranë nga transporti i gjatë dhe cilësia e keqe kur [...]
04 / 28 / 2019

Si të përdoret inventari privat në heqjen dorë nga CJ?

Përdorimi i inventarit privat është me të vërtetë i thjeshtë dhe i zgjuar. Nëse produktet me të cilat keni një inventar privat përfshihen në urdhërat tuaj dropshipping, sistemi ynë [...]
04 / 26 / 2019

Filloni - Përmbledhje e CJDropshipping.com

CJ Dropshipping është një uebfaqe gjithëpërfshirëse për të ndihmuar çdo transportues me pika nga fillimi në sukses. Ndihmimi i produkteve, deponimi, përpunimi i porosive dhe transporti, fjalë për fjalë gjithçka që përfshihet. tani, [...]