fbpx

Pranoni nga Ne

03 / 25 / 2019

Whatfarë është shfletimi elektronik në shfletim?

Shfletimi i pikave është koncept duke gjetur më shumë furnizues pasi të keni një produkt fitues. Shfletimi i pikave është një term i përbërë i cili është pjesë e dropshipping [...]
03 / 21 / 2019

Si të zgjidhni produktet e prirjes për transportin me pika

A keni zbuluar që tregtarët e suksesshëm të tregtisë elektronike shpesh kanë produkte që plotësojnë mirë nevojat e konsumatorëve? Ata gjithmonë marrin produkte të nxehta për të udhëhequr [...]
03 / 14 / 2019

Produkte të Rekomanduara për Dropshipping që e bëjnë Ushtrimin më të lehtë

Ndërsa moti po bëhet më i ngrohtë çdo ditë, ne fillojmë të heqim shtresën e rëndë të dimrit dhe t'i ekspozojmë publikut figurën tonë të vërtetë. kjo [...]
03 / 08 / 2019

Si të përdorim transportin e transportit nga CJ dhe Aliexpress më mirë në të njëjtën kohë?

Shtë e pamohueshme që Aliexpress është zgjidhja më e mirë për fillestarët që të fillojnë transportin me pika. Ka shumë lloje të ndryshme të produkteve dhe shitësve në Aliexpress. [...]