fbpx

Pranoni nga Ne

03 / 07 / 2019

Dallimi midis Transportit CJ dhe Shopify Transportit

Të kuptuarit e mënyrave më të mira për të dërguar produktet tuaja tek klientët tuaj është një pjesë e rëndësishme e administrimit të biznesit tuaj. Para se të bëni porosinë tuaj të parë, duhet [...]
03 / 05 / 2019

Programi i Filialit të CJ - Ndërfaqja e re për të qënë furnizues të lëshuar nga puna

A ka dikush të interesuar të jetë një furnizues i anijeve me rënie, por nuk ka të dhëna për të gjitha gjërat e përfshira që duhet të merreni, siç janë [...]
02 / 23 / 2019

Si të sinkronizoni nivelet e inventarit të CJ në dyqanin tuaj të Shopify

Dita e mbare, te gjithe! Për tregtarët e Shopify që kanë punuar me CJ për të përmbushur urdhërat e dyqaneve, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se tani mundemi [...]
02 / 22 / 2019

Si t'i paraqisni një biletë ekipit mbështetës të CJ?

Ky është një mesazh që përmban informacione të rëndësishme për të prezantuar funksionin e biletës CJ në dropshipping të CJ. Kur jeni duke përdorur CJ dropshipping për të lidhur tuaj [...]