fbpx

Pranoni nga Ne

12 / 19 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ-së në Karakteristikën e Kërkesës për të Rritur Biznesin tuaj të Dropshipping - Dizajn nga blerësit

Ne kemi prezantuar se si tregtarët hartojnë produkte nga tregu ynë në artikullin e mëparshëm. Por, çfarë nëse klientët dëshirojnë të dizajnojnë pak? Tani, le të [...]
12 / 18 / 2018

Printimi më i lartë 10 në kategoritë e kërkesës në 2018

Shtypur sipas kërkesës (POD), një metodë e shfaqjes së përmbushjes me pakicë në biznesin e lëshimit është shumë e popullarizuar për momentin dhe besoj se do të zgjasë për një kohë të gjatë [...]
12 / 18 / 2018

Printo TOP 10 në Kompanitë e Kërkesës në Botë

10. Design by Humans Ky është një bashkësi artistësh, lojtarë, stilistë dhe youtubers. Ky portal është shtëpia e disa prej veprave më të mëdha të artit [...]
12 / 18 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ në tipar të kërkesës për të rritur biznesin tuaj të braktisjes - Dizajni nga Tregtarët

Dita e mbare, te gjithe! Pas muajve të punës së palodhur, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se tipari ynë POD (Shtypni në kërkesë) është në dispozicion tani! Ky lloj i [...]