fbpx

Pranoni nga Ne

11 / 21 / 2018

Si të filloni dhe të keni sukses në karrierën e transportit rënie

Everydo herë, atëherë, ne marrim shumë email duke pyetur se si të filloni biznesin e transportit transportues dhe cilat janë produktet e shitjes së nxehtë. Në [...]
11 / 19 / 2018

CJPay - Një metodë e re por e sigurt por e pagimit

Dita e mbare, te gjithe! Nëse dikush ka paguar për porositë e tij nga platforma jonë kohët e fundit, ndoshta ai tashmë e ka parë butonin e ri 'CJ Pay with card' brenda [...]
11 / 15 / 2018

Makina gdhendëse me lazer Hel Ndihmësi i mirë në prodhimin e produktit të personalizuar (POD)

Në ditët e sotme, me përparimin e kohërave, shkenca dhe teknologjia morën shpejtësinë e saj për tu zhvilluar vazhdimisht. Ndërkohë, gjithnjë e më shumë njerëz ndjekin personalizimin, duke e konsideruar [...]
11 / 15 / 2018

Nuk ka nevojë për Drop Surfing Anymore - CJ Dropshipping, Zgjedhja juaj më e mirë

Shanset janë që ju të jeni shumë të njohur me transportin e mallrave, por kurrë nuk keni dëgjuar për 'surfing drop'. Në të vërtetë, surfimi i pikave është i lidhur ngushtë me rënien [...]