fbpx

Pranoni nga Ne

10 / 22 / 2018

E-Packet me Kapacitet të plotë, përdorni CJ Packet në vend!

Shikoni këto SHUM SHUM POTATO! Guess çfarë ka në to? E-pako që dëshironi t’i dorëzoni klientëve tuaj në kohë. Kjo është një skenë e jona [...]
10 / 18 / 2018

Ju duhet të përdorni depon e CJ USA në Sezonin e Lartë dhe Vitin e Ri Kinez

Pse është e rëndësishme të bashkëpunoni me furnitorët dropshipping që kanë një depo të SH.B.A.? Sipas lajmeve të djeshme 10 / 16 / 2018, Presidenti Trump planifikon të tërhiqet [...]
09 / 26 / 2018

Si të buroni nga Taobao dhe të gjeni produktet e modës?

Para se të filloni burimin nga Taobao, duhet ta dini këtë: Ju nuk mund të blini asgjë direkt, sepse Taobao është në dispozicion vetëm të pagesës nga RMB ose [...]
09 / 25 / 2018

CJ do t'ju trajtojë me Hotel, Vakt dhe Udhëzues nëse vizitoni objektin tonë ose Tregun Futian në Yiwu nga Tetori. 10- Nëntor 9, 2018

What'sfarë ka të re> - What'sfarë është e nxehtë T-> Synoni interesin tuaj> - Planifikoni vizitën tuaj duke u përgatitur për një sezon të lartë, nëse do të luani një përpjekje ose performancë të madhe [...]