fbpx

Pranoni nga Ne

09 / 25 / 2018

CJ do t'ju trajtojë me Hotel, Vakt dhe Udhëzues nëse vizitoni objektin tonë ose Tregun Futian në Yiwu nga Tetori. 10- Nëntor 9, 2018

What'sfarë ka të re> - What'sfarë është e nxehtë T-> Synoni interesin tuaj> - Planifikoni vizitën tuaj duke u përgatitur për një sezon të lartë, nëse do të luani një përpjekje ose performancë të madhe [...]
09 / 21 / 2018

Furnizuesit kryesorë të veshjeve (veshjeve) 10 me madhësi amerikane dhe evropiane.

Shumë dropshippers kanë një vend në veshjet. Kur reklamohet si duhet, mund të sjellë një diferencë fitimi shumë të shëndetshme për dropshippers. Ështja më e madhe me të cilën përballen dropshippers [...]
09 / 19 / 2018

Zgjedhje e zgjuar për të përdorur CJ si furnizuesi juaj i Clickfunnels, sepse CJ mund të kombinojë urdhërat dhe transporti Aliexpress është Fake!

CJ do të kombinojë porositë për produktet tuaja upselling, ajo do të kursejë koston tuaj të transportit gjithashtu vendosni të gjitha produktet e ndryshme në një ngastër. Shumë transportues hedhin akoma [...]
09 / 18 / 2018

Pse produktet CJ është më e lirë se Aliexpress, por kostoja e transportit është më e lartë?

1. Pricemimi i produkteve të CJ është më i lirë pasi që burojmë drejtpërdrejt nga prodhuesi, ndonjëherë vendosim porosinë edhe në fabrikën e bashkëpunuar. CJ ka një [...]