fbpx

Pranoni nga Ne

03 / 31 / 2020

Mbledhja e pajisjeve mbrojtëse personale nga Dropshipping CJ

Pajisjet mbrojtëse personale (PPE) tani janë një nga subjektet më të nxehta të tregtisë elektronike pasi COVID-19 bëhet një pandemi. Ka mungesa të furnizimit në shkallë të ndryshme në të gjithë botën, [...]
03 / 21 / 2020

Si Ndikimi dhe Koha e Ndikimit në Coronavirus

Disa dropshippers ankohen për vonesën e transportit dhe rritjen e nivelit të transportit këto ditë, veçanërisht rritja e shkallës së transportit për shkak të koronavirusit. Shtë e vërtetë që CJ [...]
03 / 12 / 2020

Coronavirus VS Dropshipping / Si të bëni Dropshipping gjatë COVID-19

Farë po ndodh tani në të gjithë botën? Këtu është një faqe në internet për të kontrolluar të dhënat në kohë reale të COVID-19, ajo tregon rastet e konfirmuara saktë në secilin vend, [...]
03 / 02 / 2020

Cilat janë të mirat dhe të këqijat e heqjes dorë nga puna?

Isfarë është Dropshipping? Dropshipping është një model i biznesit të tregtisë elektronike në të cilin nuk i mbani produktet në magazinë ose menaxhoni përmbushjen. Kurdoherë që një klient porosit një produkt nga [...]