fbpx

Pranoni nga Ne

09 / 11 / 2018

Pse Dropshipping është sipërmarrja e përsosur e biznesit për buxhetin - Mijëvjeçarët e vetëdijshëm

Dropshipping ka perspektivë që një demografi e gjerë e sipërmarrësve i ka parë tërheqëse. Në veçanti, ajo ka tërhequr në ato me një buxhet të ulët dhe individë të rinj [...]
09 / 11 / 2018

Si të bëhet një bashkëpunëtor për furnizuesin më të mirë të faqeve në treg

Bërja e një bashkëpunëtori për një kompani të themeluar mirë mund të jetë një metodë shumë efektive për gjenerimin e të ardhurave. Kjo megjithatë varet nga partneriteti me kompaninë e duhur, [...]
09 / 11 / 2018

Si Dropshipping Mund të ndihmojë Kickstart Karrierën tuaj Sipërmarrëse sot

Me një gamë të gjerë informacioni dhe teknologjie në dispozicion për sot, vijnë një sasi në rritje të mundësive që sipërmarrësit të realizojnë idetë e tyre të reja dhe të bëhen [...]
09 / 11 / 2018

5 Arsyet Pse Dropshipping është E ardhmja

Pak a shumë, "dropshipping" është një biznes ku shitësi me pakicë nuk e mban në të vërtetë aksionet në zotërimin e tij ose të saj dhe as i përpunon kërkesat. Të gjitha kërkesat [...]