fbpx

Pranoni nga Ne

09 / 01 / 2018

Si të Kthehen Urdhrat për Dropshipping në CJ APP?

Nga shumë arsye, blerësit mund të kenë nevojë të kthejnë paketat në CJ. Zakonisht, ne nuk e dimë kush i ktheu ata dhe çfarë ishte brenda. Do të [...]
08 / 31 / 2018
Urdhërat Split

Si të Ndani urdhërat e mbipeshes në CJ APP?

Metodat e transportit si ePacket mund të lejojnë vetëm peshën e paketave nën 2000g, kështu që nëse nuk doni të zgjidhni DHL si metodën tuaj të transportit, ju [...]
08 / 18 / 2018

Shtypni në kërkesë Vs. Produkte të Përgjithshme që largohen nga Kina: Cila është më e dobishme?

Shumica e dropshippers bien në dy kategori: të shtypura në kërkesë vs Produkte të përgjithshme dropshipping. Printimi sipas kërkesës është kur ju shesni modelet tuaja personale për produktet [...]
08 / 17 / 2018

Përdorimi i qeseve të këpucëve për të zëvendësuar kutinë e këpucëve për transportimin e pikave

Ne kemi përjetuar kuti këpucësh të dëmtuara kur transportoheshin kohët e fundit. Siç e dini, Dropshipping nga Kina në mbarë botën zgjat ditë. Dhe transportuesit më të shumtë janë të përafërt kur ato [...]