fbpx

Pranoni nga Ne

05 / 24 / 2018
CJDropshipping WooCommerce

Si ta lidhni WooCommerce manualisht?

Para se të shkoni në Woocommerce për të konfiguruar, sigurohuni që operacionet në aplikacionin CJ të jenë të sakta. Në pultin e aplikacionit CJ, ju lutemi klikoni Autorizimin [...]
05 / 23 / 2018
CJDropshipping

Si vjen emri “CJ” i anijeve rënie?

CJ është shkurtuar nga Bizhuteri Cute, dhe emri ynë i origjinës së kompanisë është Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd Ne kemi filluar nga bizhuteri dhe pastaj kaloni rënie [...]
05 / 23 / 2018

Cilin produkt mund të shes në CJ APP dhe cili është ndryshimi midis produkteve të listueshme dhe me burim?

Ne kemi dy lloje të ndryshme të produkteve në APP-në tonë. Lloji i parë është produkte me burim që do të thotë se ky produkt është në dispozicion në fabrikat tona të bashkëpunuara, [...]
05 / 18 / 2018
Mosmarrëveshja për CJDropshipping

Si të hapni një mosmarrëveshje për CJ APP