fbpx

Pranoni nga Ne

05 / 18 / 2018
Mosmarrëveshja për CJDropshipping

Si të hapni një mosmarrëveshje për CJ APP

05 / 16 / 2018

Pse të punoni me CJDropshipping dhe çfarë është oferta dhe forca?

Pa tarifë konfigurimi, pa tarifë mujore, pa tarifë ruajtjeje, pa porosi minimale CJ APP është e lehtë për t’u përdorur për qindra mijëra produkte që postojnë, përpunojnë porosit dhe [...]
05 / 05 / 2018

Si të konfiguroni automatikisht heqin dorë nga përpunimi i porosive të transportit nga CJ APP

Kur regjistruat llogarinë CJ, mund të pyesni veten se si të dorëzoni porositë automatikisht. Këtu janë disa udhëzime për ta arritur atë. Pas këtyre hapave, [...]
05 / 05 / 2018

Qendra Ndërkombëtare e Përmbushjes 10 Ndërkombëtare ose Kompania Logjistike për dropshipping në Kinë

Shumë dërgesa me pika përdorin metodën tradicionale të përdorimit të kontejnerëve DHL, UPS, FedEx, TNT ose të huaj për të dërguar porosi pjesa më e madhe në depon e tyre jashtë shtetit dhe më pas [...]