fbpx

Pranoni nga Ne

02 / 28 / 2020

A është ndërprerja e vdekjes në vitin 2020? A është akoma fitimprurës?

Dropshipping është një nga modelet më të njohura të biznesit të tregtisë elektronike që i bëri njerëzit miliona njerëz vetëm duke u ulur në shtëpitë e tyre dhe duke arbitruar produkte. Barrierat e hyrjes së dropshipping janë [...]
02 / 20 / 2020

5 Gabime të mëdha për të shmangur / Për fillestarët 2020

Ne kemi një qendër mbështetëse dhe marrim qindra bileta duke kërkuar ndihmë nga përdoruesit e CJ çdo ditë, dhe kemi zbuluar se disa probleme ndodhin shpesh me dropshipping [...]
02 / 18 / 2020

Si të përdorim depot e CJ në SHBA për të rritur Dropshipping

Dropshipping është një lloj modeli biznesi i cili mundëson që dropshippers të bëjë biznes pa ruajtur inventarin e produkteve dhe pa pasur nevojë të dërgojë produktet e tyre tek klientët e tyre [...]
02 / 08 / 2020

5 Top Trending Dropshipping Niches nga Fjalë kyçe të Kërkimit të Frekuencës së Lartë

Kërkimi i fjalëve kyçe është një tregues i rëndësishëm i asaj që është në trend. Në këtë artikull, unë do të ndaj statistikat e fjalëve kyçe të kërkimit në CJ APP [...]