fbpx

Pranoni nga Ne

03 / 26 / 2018

Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV

Për të vendosur porosi nga një platformë e-tregtie, përveç Shopify në mënyrë të përshtatshme, ekziston një mënyrë për të importuar porositë tuaja duke përdorur manualin tonë Excel. nëse ti [...]
03 / 26 / 2018
Transporti i Biznesit të Transportit

Si të lidhni dyqanet e blerjeve me app.cjdropshipping.com

Klikoni këtu për instalim më të shpejtë: CJDropshipping në Shopify APP Store Ju gjithashtu mund të kërkoni CJDropshipping në Shopify APP Store Autorizimi i aplikacionit tuaj për të marrë Shopify tuaj [...]
03 / 25 / 2018

Si të Postoni Kërkesën Ndihmuese në app.cjdropshipping.com

Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit [...]
12 / 30 / 2017

CJDropshipping APP është duke punuar

Rendisni dhe buroni me lehtësi çdo produkt në dyqanet tuaja, normalisht çmimi më i ulët se Aliexpress ose eBay; Procesoni porositë tuaja dhe i dërgoni në vetëm disa klikime [...]