fbpx

Pranoni nga Ne

09 / 26 / 2017

Isshtë transporti i shpejtë i një karremi të helmuar apo një ide e mirë për markat?

Transporti i transportit nga pikat është një model i përmbushjes me pakicë, kur dyqani nuk ka aksione ose inventar të vet, por plotëson kërkesën përmes transferimit të detajeve të klientëve dhe porosive të dërgesës. [...]
09 / 21 / 2017

Hap pas hapi Udhëzues për një biznes të suksesshëm të transportit nga transporti

Transporti i pikave është një metodë e shitjes, kur dikush tjetër përveç shitësit merret me përmbushjen e produkteve të shitura. Si transportues transportues, nuk do të keni nevojë [...]
09 / 18 / 2017

6 Arsyet pse Transporti Drop është duke prishur tregtinë elektronike

Imagjinoni një formë të e-Tregtisë e cila mund t'ju fitojë jetesën në distancë, do të thotë se nuk keni nevojë të mbani asnjë gjendje fizike, të lehtë për të filluar, [...]
09 / 06 / 2017

Cilat janë produktet më të mira për të shitur në Verë 2017?

Nëse jeni duke kërkuar për produkte dropshipping për markën tuaj të re ecommerce dyqan, ose thjesht po kërkoni të rindërtoni listën ekzistuese të produkteve tuaja, ne ju kemi të mbuluar. [...]