fbpx

Pranoni nga Ne

08 / 24 / 2017

Transporti më i shpejtë i garantuar — Transporti Standard Standard AliExpress

Isfarë është Transporti Aliexpress? Transporti Aliexpress është metoda me një ndalesë transporti që ofrohet zyrtarisht nga Aliexpress dhe Cainiao Network. Si një logjistikë ndërkufitare fundore-fundore [...]
08 / 21 / 2017

Sekretet 5 për të gjetur furnitorë të besueshëm për biznesin tuaj që lëshon punën

Kështu që ju keni vendosur të filloni një biznes në internet dhe të filloni të lexoni gjithçka që duhet të dini për tregtinë elektronike. Ju kërkoni të gjitha më të mirat [...]
08 / 17 / 2017

Dropshipping: Gabimet e zakonshme 5 që duhet të shmangni

Të dish saktësisht se çfarë të bësh ose jo të bësh, mund të nënkuptojë sukses ose dështim me biznesin tënd të ri të transportit. Si pronar i ri i afarizmit elektronik, [...]
08 / 15 / 2017

Si Shërbimi Pas Shitjes krijon Besnikëri dhe Drejton

Shumica e njerëzve i mbarojnë takimet me ndjenja të njohura si, "Mbaj kontakte", "Le ta bëjmë këtë përsëri dikur", dhe "Më bëj një telefonatë javën tjetër". Një shitje duhet të ndjekë [...]