fbpx

Pranoni nga Ne

08 / 15 / 2017

Si Shërbimi Pas Shitjes krijon Besnikëri dhe Drejton

Shumica e njerëzve i mbarojnë takimet me ndjenja të njohura si, "Mbaj kontakte", "Le ta bëjmë këtë përsëri dikur", dhe "Më bëj një telefonatë javën tjetër". Një shitje duhet të ndjekë [...]
08 / 11 / 2017

Probleme të zakonshme të transportit me pika

Shtë e rëndësishme të dini çështjet që nganjëherë lindin me transportin nga pika dhe çfarë mund të bëni për t'i shmangur ato. Këtu janë disa pengesa që [...]
08 / 07 / 2017

Shmangni këto gabime të zakonshme të pikimit

Pasi të keni vendosur të filloni dropshipping, ju duhet të siguroheni që keni një strategji të qëndrueshme në vend nga marrja e sipër. Dhe kjo nënkupton shmangien e këtyre [...]
08 / 04 / 2017

Karakteristikat 6 për transportimin e pikave

Nga CjDropshipping.com. Karakteristikat 6 që dëshironi të dini në lidhje me shërbimin tonë që do t'ju ndihmojë të bëheni një sukses në biznesin e tregtisë elektronike. Ju jeni një tregtar dhe bëri [...]