fbpx

Pranoni nga Ne

08 / 04 / 2017

Karakteristikat 6 për transportimin e pikave

Nga CjDropshipping.com. Karakteristikat 6 që dëshironi të dini në lidhje me shërbimin tonë që do t'ju ndihmojë të bëheni një sukses në biznesin e tregtisë elektronike. Ju jeni një tregtar dhe bëri [...]
08 / 01 / 2017

Farë është një metodë e transportit?

Një metodë e transportit është një mënyrë për të përmbushur shpërndarjen për klientët e mallrave që ata blenë në një faqe në internet. Serveri i tregtisë 2007 mbështet tre lloje të [...]
07 / 28 / 2017

Dropshipping Me Dyqanin Tuaj Online

Alternativa për të shitur përmes faqeve të palëve të treta si Amazon dhe eBay është krijimi i dyqanit tuaj online për të shitur produkte. Kjo është metoda që tërheq [...]
07 / 25 / 2017

Si të shkruani përshkrimet tërheqëse të produkteve që shesin?

Edhe shkrimtarët profesionistë e bëjnë atë ndonjëherë: shkruani përshkrimet e produkteve që thjesht përshkruajnë produktet tuaja. Pse është e gabuar? Sepse përshkrimet e produkteve duhet të shesin produktet tuaja. Le të kemi [...]