fbpx

Pranoni nga Ne

07 / 21 / 2017

Pse duhet të filloni një biznes online me Dropshipping?

Ka përfitime të pafundme të modelit të biznesit. Ju mund të filloni biznesin tuaj në internet dhe për të filluar biznesin tuaj të ëndrrave menjëherë ju nuk bëni as [...]
07 / 18 / 2017

Idetë e ngrohta të produkteve për të shitur online për biznesin e tregtisë elektronike

Sfida më e madhe në segmentin e tregtisë elektronike është të gjesh idetë e produkteve të ngrohta për të filluar shitjen në internet. Në mënyrë që të gjeni produktet më të mira ju [...]
07 / 15 / 2017

Transporti falas është mënyra e fundit për t'u përdorur në transportin me pika

Kohët e fundit disa klientë në dyqanin tonë Aliexpress u ankuan për faktin se parcelat nuk mund të dërgohen as për dy muaj me anë të metodës së transportit falas. Sot ne [...]
07 / 12 / 2017

Dropshipping Vs Affiliate Marketingu - Fakte të Fshehta për fillestarët

Transporti i pikave është strategjia e përmbushjes së rendit, ku prodhuesi mban inventarin dhe merr përgjegjësinë për të dërguar produktet në emër të sipërmarrësit. Përveç kësaj, [...]