fbpx

Pranoni nga Ne

01 / 29 / 2020

10 produkte me shitje të gjelbërt me gjelbërim të përhershëm për fillestarët e lëshimit të linjës në vitin 2020

Ne morëm një koment nga një fillestar dropshipping, ai dëshiron të njohë "produkte që janë performues të qëndrueshëm shumëvjeçar", të cilat klientët i blejnë vazhdimisht gjatë gjithë vitit. ne [...]
01 / 28 / 2020

5 mënyra për të gjetur një vend të mirë për të dalë nga puna

Në një artikull të mëparshëm, CJ shprehu se disa dropshippers të suksesshëm bashkëpunuan me CJ bëjnë dhjetëra mijëra dollarë shitje në ditë, kjo është për shkak se [...]
01 / 09 / 2020

Sa foto dhe video të përsosura i çojnë shitjet në dyqanin tuaj?

Si një shitës në internet, a përdorni ende fotografitë e produkteve në dispozicion? Le të imazhojmë kur të keni nevojë për të marrë një kafe, do të dëshironit të blini [...]
12 / 17 / 2019

Payssion— Një metodë e re popullore e pagesës e disponueshme në GJ Tani

Pagesa tani është në dispozicion në CJ. Shkoni për të provuar metodën tonë më të re të pagesës në dispozicion. Pse CJ shton Payssion si një hyrje pagese? Pagesa është a [...]