fbpx

me shumicë


Nëse dëshironi të grumbulloni artikuj të blerjes nga CJ dhe të dërgoni në vendndodhjen tuaj.
Mund ta blini në këtë mënyrë:

Si të blini inventar ose shumicë në CJ APP


Dhe gjithashtu mund të përdorni shtrirjen tonë të Google për të marrë blerjen nga 1688 ose Taobao.

Ju mund ta bëni atë në këtë mënyrë:

Si të përdorni shtesën e Chrome ChJ për CJ për 1688 Taobao dropshipping

Komente Facebook