fbpx

Rreth Kërkesës Ndihmuese

Do të ketë një mundësi prej 80% që shitësit tuaj të lartë nuk janë regjistruar ende në faqen tonë.

Pa shqetësime fare, ne jemi në Kinë e cila njihet si vendi më i madh eksportues dhe mund të burojmë çdo produkt në vend për ju pa asnjë akuzë.

Kemi rreth fabrika të bashkëpunuara 200 dhe 20 000 depo metra katrorë. Edhe kështu, ne nuk mund t'i sigurojmë klientit të gjitha produktet që dëshirojnë.

Megjithatë, ne po jetojmë në qytetin Yiwu, provinca Zhejiang e cila është e famshme për të bizhuteri dhe prodhim mallrash në botë.

Si dhe ne jemi duke gjetur në Tregu Yiwu quajtur edhe Mart Trade International (tregu Futian) i cili aktualisht mbulon një sipërfaqe prej 4 milion metra katrorë, me kabinat 62,000 brenda. Furnizuesit 100,000 shfaqin lloje të produkteve 400,000 pothuajse çdo ditë nga 9 në mëngjes deri në 5 pasdite (përveç gjatë festave të Festivalit të Pranverës Kineze). Produktet vijnë nga rreth industrive 40 dhe përfshijnë kategori të ndryshme të mallrave 2,000. 65% e këtyre produkteve eksportohen në më shumë vende dhe rajone 215. Tregu Futian është më shumë si një panair i përhershëm, sesa një treg tradicional me shumicë. Ajo është zhvilluar në një qendër informacioni, inovacioni, ekspozitë dhe shpërndarjeje për mallrat e konsumit.

Kjo është arsyeja pse ne mund të burojmë ndonjë gjë për ju me çmim më të ulët. Ndërkohë ne mund të prodhojmë diçka vetë pasi kemi shumë fabrika të bashkëpunuara afatgjata.

Ne blejmë produkte nga fabrika të tjera me çmimin më të ulët dhe shtojmë pak fitime për të lëshuar anije për ju. Mallrat e furnizimit të drejtpërdrejtë të fabrikës, duke ofruar një gamë të plotë të biznesit të transportit nga rënia ju lejon të mbani një larmi të madhe të produkteve pa koston e ruajtjes së tyre.

Kërkesa jonë për burime është e padisponueshme për disa mallra të ndaluar, shkelje produkt, etj. Ne ofrojmë vetëm produkte dhe shërbime ligjore.

Ekzistojnë dy mënyra për të dërguar Kërkesë Ndihmuese.

1. Dërgoni kërkesën për burim direkt nga llogaria juaj në faqen tonë (Recommended).

  • Këtu është punë praktike për referencën tuaj, ju lutemi ndiqni hapat dhe ne do t'ju përgjigjemi ASAP.
  • Kur produkti është i zbatueshëm për ne, atëherë lista e produkteve tuaja të transportit do të tregojë të aprovuara për këto produkte

2. Dërgoni kërkesën për burim me foto të produkteve në emailin tonë mbështetës ose Skype dhe ne do ta kontrollojmë atë.

  • Ju duhet të na tregoni lidhjen Aliexpress ose platformë tjetër të atyre produkteve.
  • Ju duhet të na tregoni metodën e transportit që dëshironi të përdorni
  • Ju duhet të na tregoni çmimin tuaj të synuar të dropshipping për këto produkte
  • Ju duhet të na tregoni peshën e këtyre produkteve
  • Ju duhet të na tregoni vëllimet e atyre produkteve që do të shesni

Ne do t'ju përgjigjemi brenda ditëve të punës 2.

Ju shesni - Ne burojmë dhe dërgojmë për ju!

Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV4: 50 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë.

Për përdoruesit LV5: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Për përdoruesin VIP: kërkesa të pakufizuara për burime të disponueshme çdo ditë.

Ju gjithashtu mund të bleni planin tonë të paguar për rritjen e sasisë së kërkesave ndihmuese.
[contact-form-7 id = "296" title = "Kërkesa Ndihmuese e Produkteve"]
Komente Facebook