fbpx

Rreth Transportit

Isfarë është transporti me pika?

Transporti me pika është një metodë e përmbushjes me pakicë në të cilën shitësi me pakicë nuk i mban mallrat në magazinë, por përkundrazi transferon drejtpërdrejt urdhrat e blerësve të fundit dhe detajet e dërgesës tek furnitori, i cili më pas dërgon mallrat drejtpërdrejt tek Klienti Fundit. Shitësit e fitojnë fitimin e tyre në ndryshimin midis furnizuesit dhe çmimit të shitjes të paguar nga furnitori tek shitësi.

Ndërsa jeni duke bërë produkte të anijeve rënie në Shopify & WooCommerce & eBay & Lazada & Shopee & Amazon etj., Do të jetë më mirë nëse punoni vetëm me një partner të anijeve me pika që do të kujdeset për gjithçka rreth produkteve dhe linjës së përmbushjes.

Ju duhet të gjeni një furnizues që si CJDropShipping.com ju ndihmon!

Rrjedhja e rrjedhës

Rrjedhja e rrjedhës

Ja se si funksionon transporti i Shopify & WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon etj:

  1. Mund të rendisni ose të shkarkoni të dhënat tona të produkteve APJ i CJ dhe listojini ato Blerje dhe WordPress & WooCommerce & eBay & Amazon & Uebfaqen Tuaj të Dërguar dhe promovoni ato pa e blerë më parë atë.
  2. Kur sendi shet, ju mbledhni çmimin e shitjes (pakicë) dhe koston e transportit nga klienti juaj.
  3. Pastaj ju na dërgoni çmimin me shumicë (më të ulët) + tarifën e transportit dhe trajtimit për ne.
  4. Ne dërgojmë artikujt te klienti juaj dhe sinkronizojmë informacionin e transportit ose gjurmimin në dyqanet tuaja online.
  5. Fitimi juaj është ndryshimi midis çmimit të shitjes me pakicë dhe shumicës, dhe asnjë inventar.

Pse keni nevojë të përdorni transportin dërgesë?

Dhimbje koke tradicionale e biznesit të tregtisë elektronike është inventar. Siç e dimë të gjithë, kur jemi duke marketing një kategori, produktet që do të vijnë në shumë shitje vetëm nga disa produkte, mund të rendisni qindra produkte në dyqanin tuaj, por vetëm disa produkte marrin shitje. Dhe ju duhet t'i merrni ato në gjendje të depozituar në magazinën tuaj madje nuk ka shitje. Meqenëse ka sasi minimale të porosisë në Alibaba kur merrni produkte në depon tuaj. Kryesisht, ai inventar do të hajë kufirin tuaj, dhe gjithashtu ju duhet të paguani pagë punonjësve tuaj të depove. Për më tepër, ju shpenzoni shumë kohë në produkte dhe inventar.

Tani gjërat ndryshuan, si një konkurrues biznesi, të gjithë njerëzit duhet të përqendrohen në forcën e tyre. Kinezët janë të mirë në prodhim dhe transportim. Njerëzit e Evropës ose Amerikës janë të mirë në marketing. Pastaj vjen puna për të hequr transportin, ajo bën çdo burim në një ndeshje të mirë, kursen mbeturinat. MOQ do të zhduket pasi transporti me rënie nuk bën MOQ, furnizuesi i anijeve rënie mund të furnizojë produktet tek shitësi i ndryshëm, kështu që do të arrijë në MOQ. Marketingu gjithashtu mund të kursejë kohë, dhe të kalojë më shumë kohë në marketing dhe ndërtimin e markës. Furnizuesi i anijeve rënie zakonisht ngarkon shumë pak, i cili do të jetë më pak se ai punë vetë.

Disa njerëz janë duke u ankuar se transporti nga rënia është gënjeshtër?

Në fakt, njerëzit që thonë se ky është ai që heq dorë, ata po mendojnë që transporti i shpejtë duhet të jetë i lehtë pasi një fëmijë luan, por asgjë nuk është e lehtë të jesh sukses.

Dëshironi të shihni se sa urdhra të transportit bien ne përpunuam për shitësit e Shopify ose WooCommerce çdo ditë? Transporti i pikave është akoma në rritje. Ju mendoni se është gënjeshtër sepse nuk gjetët një furnizues të mirë për të mbështetur biznesin tuaj. Biznesi i transportit nga pikat në vetvete është një model i mirë pasi që metoda e transportit është pika kryesore. Zgjidhja e çështjes së transportit do të bëjë që transporti i shpejtë të jetë i ndritshëm! Me fat kemi depon e SHBA për të zgjidhur këtë çështje! Humbësi thotë se është gënjeshtër, fituesit janë punëtorë deri sa; natën e thellë dhe nuk kanë kohë të flasin për këtë temë.

Pse është dërgimi i pikave akoma shumë i nxehtë?

Ne jemi kompani të anijeve rënie vetëm disa vjet si fillimi, ne fillojmë me vetëm disa porosi çdo ditë, dhe pastaj qindra, atëherë mijëra, dhe tani ne përpunojmë qindra mijëra porosi çdo ditë. Ne fillojmë nga Bizhuteri, pastaj Foshnja e Lidhur, Shtëpi e lidhur, pastaj Elektronike, e lidhur me TV, pastaj Veshje, pastaj Artizanat Art. Disa transportues të rënies kanë hequr dorë për shkak të ndryshimit të reklamave në Facebook dhe ata nuk mund ta pranojnë atë, dhe shumica e tyre insistuan ta bëjnë këtë, dhe ata po bëhen kompani më e madhe dhe më e madhe ndërkombëtare eCommerce dhe kanë disa marka. Ne gjithashtu po rritemi nga njerëzit 1 në ekipin e njerëzve me 100 + dhe së shpejti, do të jemi ekipi 300 + njerëz. Ne po rritemi sepse transportuesi gjithnjë e më i madh, ata ia dalin mbanë, atëherë ne sukses.

Filloni biznesin tuaj të anijeve rënie tani!

Komente Facebook