fbpx

Gdhendje Logo & Paketimi me porosi

Si ekspertë të personalizuar të bizneseve të Kinës dhe të Promovimit të Bizhuterive, ne e kuptojmë nevojën për ta bërë dhuratën tuaj aq unike dhe të veçantë sa personi që e pranon atë. Ndonjëherë të shprehesh veten mund të jetë e vështirë. Lërini specialistët tanë të gdhendjes t'ju ndihmojnë të zgjidhni dhuratën ose vargun e përsosur, për ta bërë dhuratën tuaj një thesar të dashur për vitet në vazhdim.

Farë është gdhendja?

Gdhendja është procesi me të cilin materiale të tilla si metale, qelqi, plastika dhe druri ndërtohen me tekst dhe dizajne duke përdorur një proces të prerjes së diamantit. Gdhendësit e prerësve të diamantëve kanë dy pjesë kryesore - një gisht dhe një mjet prerës. Ata punojnë së bashku për të prerë materialet dhe gdhendur imazhe ose tekst. Në makinat e gdhendjes së presave të diamantëve, imazhi ose teksti që do të gdhendet futet në një program kompjuterik kompjuterik që lexon të dhënat dhe i transmeton ato në makinë për të prerë në material. Natyra fleksibël e gdhendësit të prestarit të diamantit na lejon të personalizojmë një grup të madh dhuratash.

Llojet e shkronjave dhe madhësive

Ekspertët tanë të personalizimit kanë zgjedhur një gamë të shkronjave për të personalizuar blerjen tuaj. Këto janë shkronjat më të njohura për shkak të stilit të tyre elegant dhe aftësisë për të qëndruar jashtë dhe komplimentuar dhuratën tuaj.

Designs

Ne ofrojmë qindra dizajne që mund të shtohen në shumicën e produkteve tona. Kostoja për dizajne varion nga $ 3 - $ 15 për dizajn. ju lutem paraqisni një biletë për ne, atëherë ne do të dërgojmë tonën firmos katalogun për ju.

Logot: Logot e ndërmarrjeve dhe logot e personalizuara

Ne mund të gdhendim kompaninë tuaj ose logon personale! Isshtë një tarifë për ta shndërruar logon tuaj në një imazh të duhur vektori për gdhendje dhe ky është një shërbim që është i disponueshëm vetëm përmes Zyrës Qendrore. Sidoqoftë, pasi të kemi logon tuaj "në skedar", ajo mund të gdhendet përsëri e herë në ndonjë nga produktet tona. Ju lutemi na kontaktoni sot për të diskutuar nevojat tuaja për logon.

Komente Facebook