fbpx

Si të bëhet dërguesi i pikave

Nëse jeni goxha e re për të hequr transportin, duhet të mësoni më shumë rreth transportit të rënies përpara se të bëheni transportues me pika.
Ju duhet të mësoni më shumë rreth anijeve rënie në CJDropshipping.com dhe gjithashtu FAQ këtu.
Nëse keni ditur për transportin e shpejtë, dhe do të filloni biznesin e transportit, por keni nevojë për një furnizues, atëherë kjo është ajo që ne mund të punojmë për ju!
Së pari, duhet të krijoni Llogarinë tuaj. Krijo nje llogari te re
Lloji: Shitje Produkte CJ ekzistuar.
  1. Listoni produktet CJ në dyqanet tuaja Shikojnë tutorialin dhe porositë automatikisht do të gjenerojnë sapo të merrni shitje.
  2. Ju mund të vendosni urdhra të anijeve me rënie përmes APP-së tonë. Videon mund ta shikoni këtu. Shikojnë tutorialin.
Lloji: Shitja e produkteve që nuk ekzistojnë në app.cjdropshipping.com
  1. Njoftoni shitësit tuaj më të mirë me lidhjen ose foton e Aliexpress të furnitorëve tuaj aktual. Atëherë do të përpiqemi të burojmë dhe të citojmë një çmim më të mirë se shitësi juaj aktual. Videon mund ta shikoni këtu. Shikojnë tutorialin
  2. Nëse ju pëlqen çmimi, atëherë dërgoni porositë tek ne, Ju mund të vendosni urdhra të anijeve rënie përmes APP-së tonë. Videon mund ta shikoni këtu. Shikojnë tutorialin. Ju gjithashtu mund të vendosni urdhëra të anijeve CSV ose EXCEL. Videon mund ta shikoni këtu. Shikojnë tutorialin.
  3. Pasi të keni paguar për urdhërat e transportit nga rënia, atëherë ne do të përpiqemi të përmbushim urdhërat në të njëjtën ditë, dhe të gjenerojmë numrat e përcjelljes për të gjithë ata.

Komente Facebook