US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kami gaduh puseur katuhanan gudang Amérika Serikat pikeun selip serep anu milari cara anu gancang, aman, sareng stabil pikeun ngauangan barang ka konsumén anjeun, gudang Amérika Serikat gratis! Gantina nungguan ePacket dinten 12-20 dinten pangiriman waktos turunkeun barang kapal ti China ka Warehouse AS, urang tiasa mésér produk unggul ti 1688 kalayan harga anu saé teras pre-stock di Gudang AS kami. Sakali inventory parantos sumping di Gudang AS kami anu kirang langkung dinten bisnis 10. Saatos inventory anjeun stok di gudang AS kami pesenan anjeun bakal diolah dina dinten anu sami dina Gudang AS sareng kapal via USPS dina dinten 2-5! Anjeun kedah mayar ongkos pengiriman barang langkung teras. Ngobrol sareng agén urang.
CJ-logistik

CJPacket

JewelShipping

USPS

DHL

ePacket

Garis Husus

kunaon CJDropshipping pangsaéna?

Kami mangrupikeun tim profésional anu ngagaduhan 300 + jalma sareng hiji tujuan pikeun leupaskeun pengiriman. Pelanggan utama urang nyaéta Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy balapan anu fokus dina pamasaran sareng ninggalkeun barang-barang sanés sapertos produk sumber, pangolahan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami ngagaduhan sekitar ratusan pabrik gotong royong sareng gudang 20,000 méter pasagi. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun sajumlah pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk kalayan harga anu murah tanpa biaya gudang éta. Kami gaduh APP FREE kami sareng saratus rébu produk anu tiasa dipasang ka toko anjeun kalayan ngan ukur sababaraha klik. Pasangkeun pamundut sumber ka kami teras jual sadayana produk ku henteu naon anu anjeun tingali. Kami gaduh gudang AS urang sorangan sareng produk di dieu tiasa dikirimkeun ngan ukur dina dinten 2-5 ka customer AS. Hiji komunikasi kanggo hiji, ku kituna anjeun bakal terang ngeunaan produk sareng status pesenan anjeun. Sumawona, kartu adat sareng kantong anjeun ogé sayogi diasupkeun kana unggal bungkusan anjeun. Waktos panggancangna waktos dinten anu sami. Sajauh ayeuna, kami mangrupikeun mitra pengiriman utami tina seueur toko 100 Shopify sareng toko WooCommerce.
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
  • Citak dina Permintaan kalayan rébuan produk, pembeli anjeun ogé mendesain
  • Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
  • Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis pengiriman serelek sareng gratis
  • Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
  • Harga normal langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
  • Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang
  • Real-time produk jual panas pembaruan
  • Video produk profésional sareng pasokan gambar

Sadayana dina éta: Oberlo Printful Aftership

Pilihan Aliexpress kalayan sumber ti 1688 / Taobao sareng nganggo metode pengiriman gancang CJPacket, Jewelshipping, USPS sanés ti ePacket.

Titisan Rakan Pengabdian

Jaringan pengiriman utami utama tina sababaraha toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, toko ETSY.

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

CJDropshipping.com

Konsumén ngarasa stres pikeun nyandak bungkusan anu béda nalika nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.
1: Hésé ngobrol sareng padagang anu béda-béda
2: Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos sareng kabingungan.
3: Aliexpress moal langkung mirah deui
4: Teuing pesaing nalika skala kaluhur
5: Kami moal nampik mayar anjeun!

Maca deui

Panjaluk Sourcing

Naha kedah nyuhunkeun sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina APP kami. Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.
Pasangkeun pamundukan sumber ka CJ APP sareng anjeun bakal kéngingkeun kutipan dina jam usaha 24, anjeun ogé tiasa ngirim atanapi numbu ka email ngadukung atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.
1. Anjeun kedah nyayogikeun Aliexpress atanapi platform platform sanés tina produk-produk éta.
2. Anjeun kedah pilih metodeu pengiriman Anjeun hoyong nganggo.
3. Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu.
4. Upami tiasa, punten terangkeun beurat produk ieu.
5. Upami anjeun henteu kapikiran ogé béjakeun ka kami jilid produk anu anjeun badé ngajual.

Maca deui
08 / 19 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Dina Juli 15th, kami nyebarkeun hiji artikel: CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers ngumumkeun yén urang bakal dimimitian ku integrasi sareng platform Lazada. Saatos sabulan, urang parantos réngsé [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket parantos Ngalengkepan Pamadukan sareng Aftership

Ngaliwatan urang ngerjakeun gawé sareng tim Aftership salami bulan, integrasi antara CJpacket sareng Aftership parantos réngsé. Éta hartosna anjeun tiasa parios inpormasi pelacak pesenan [...]
08 / 13 / 2019

Naha Dropshipping Paéh dina Q4 2019?

1. Ben Malol Said: Wasalam kanggo Dropshipping keur Mati ... 🤦‍♂️ Kuring hayang ngarujuk sababaraha hal ngeunaan jabatan Robert Zince, mimiti pikeun masihan sababaraha tanggapan konstruktif, [...]
08 / 06 / 2019

Naha Tari Tari Trump Henteu Ngaruhan Bisnis DropShipping

Sakali deui! Présidén AS Trump ngumumkeun dina Twitter Kemis kamari yén anjeunna bakal maksakeun tarif 10% dina daptar impor Cina ti Séptémber 1st. [...]
08 / 02 / 2019

Kumaha Ngahasilkeun Pesanggrahan Invoice Ngandung dina Waktu Waktos?

Sakumaha dipikanyaho, aya fitur dina sistem CJ yén klienna tiasa ngahasilkeun invoice na pikeun unggal pesenan. Tapi, sababaraha klien hoyong [...]
08 / 02 / 2019

Kumaha Mindahkeun Toko ka Akun CJ Seueur?

Nganggap yén sababaraha klien butuh jasa pikeun mindahkeun toko otoritas dimana sababaraha klien tanpa waktos sareng énergi tiasa ngajak batur anu sanggup otorisasi [...]
08 / 02 / 2019

Pembekal Dropshipping di Hangzhou, Cina Shenzhen - Wiio sareng Tan Brother

Upami anjeun nuju maca tulisan ieu, maka anjeun panginten hoyong terang kumaha ngadamel usaha dropshipping ti China. Nya, ulah hariwang, dinten ayeuna kuring bakal ngenalkeun [...]
07 / 31 / 2019

Top 10 Oberlo Dropshipping Alat Alternatif Ngembangkeun Usaha E-commerce Anjeun

Kuring yakin yén anjeun parantos nguping kana dropshipping mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian bisnis online anjeun tanpa inventaris, sareng ayeuna anjeun milarian perusahaan jepit ka [...]
07 / 30 / 2019

Kumaha Pamakéan Ladénan CJ?

Produk produk mangrupikeun salah sahiji layanan minuhan CJ anu ngamungkinkeun anjeun tiasa ngintunkeun produk anjeun ka gudang kami sareng kami pakét sareng kirimkeun [...]
07 / 30 / 2019

Kumaha Ngamimitian Usaha Dropshipping sareng ShopMaster

Ngamimitian usaha dropshipping mangrupakeun léngkah mimiti anu saé pikeun tahap ngamimitian anjeun. Anjeun bakal tiasa ngajual produk ka konsumén anjeun, nyetélana nyalira [...]
07 / 26 / 2019

Inovatif Tradisional Tradisional: Naon Modél E-commerce pangsaéna?

Kuring: Hadir, Kapungkur, sareng Kalayan Nalika urang nampi bungkusan sareng mesen kiriman dahareun, tiasa anjeun bayangkeun kahirupan lima taun ka pengker atanapi sapuluh taun ka pengker? Sadaya bédana ieu disababkeun [...]
07 / 25 / 2019

Wawasan: Laporan Kasimpulan panganyarna tina Pasar E-commerce Éropa

E-commerce Éropa nyaéta sora séktor digital digital Éropa. Kalayan asosiasi e-commerce nasional 19, langkung ti perusahaan 75,000 diwakilan ngajual barang sareng jasa online ka [...]
07 / 25 / 2019

Kumaha CJDropshipping diluncurkeun sareng diperpanjang

Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd didirikeun di 2000 ku Andy Chou (CEO) sareng timnya. Tempatna di Pasar Futian di puseur Yiwu [...]
07 / 24 / 2019

Warta: Lady Gaga Ngajalankeun Laboratorium Haus dina dinten Perdana Perdana Amazon

Kuring: Haus Laboratories dina Amazon Prime Day Lady Gaga dianggo pikeun ngulandian wisata dunya sareng résidu Vegas, tapi penyanyi super sareng mode busana mangrupikeun headlining Amazon [...]
07 / 23 / 2019

TIP: Kumaha daptar Konci Kata Kunci Produk Béh pikeun Ngeunaan Peringkat Milarian Anu Luhur?

Kecap konci mangrupakeun hambalan munggaran pikeun SEO suksés. Sareng nalika anjeun ngilo SEO anjeun, éta nalika pandangan organik anjeun mimiti sumping. Langkung seueur pandangan, seueur deui [...]
07 / 22 / 2019

Permintaan pikeun Produk Kaséhatan Feminine ngembang di India

Naha anjeun kantos ningali pilem Bollywood Pad Man? Ieu mangrupikeun pilem anu langkung inspirasi dumasar kana jalma nyata sareng peristiwa nyata. Pengusaha India Arunachalam saha [...]
07 / 22 / 2019
urutan conto

Kumaha Tempat Tugas Sampel atanapi Tés Uji?

Sampel atanapi uji pesenan dianggap salaku pesenan borongan di CJDropshipping! Bédana téh sacara borongan ku seueur tapi conto atanapi mesen tés nyaéta hiji-hiji [...]
07 / 19 / 2019

Kota E-commerce 10 Luhur di Asia kanggo Dropshipping sareng Fulfillment Center

Industri e-commerce terus nyaksian kamekaran éksponénsial di sakumna dunya, kalayan USD 2.86 triliun heran ngareureuwas di 2018 sareng diperkirakeun tumbuh salajengna [...]

Update Video urang

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Oerview of CJ APP Ngoperasikeun

Kumaha Gawé sareng CJ

app.cjdropshipping.com

Anjeun kedah Ngadaptarkeun Akun dina app.cjdropshipping.com upami anjeun aya kapal tarik. Anjeun tiasa tiasa Nyuhunkeun Nyarios Sourcing, kéngingkeun, mayar sareng kiridit, nyukcruk nomer otomatis pikeun apdet, Daptar ratusan Rébuan Produk CJ, pariksa status pesenan, lacak pesenan anjeun jsb ngan ku klik.

Upami anjeun guru atanapi blogger mangga Ngadaptarkeun Akun dina affiliate.cjdropshipping.com, teras anjeun tiasa mendakan artos nalika ngenalkeun kami ka babaturan anjeun upami aranjeunna gaduh pesenan.

Kalayan rekeningna, anjeun bakal janten kapal serelek nyata pikeun terang warta produk ti China sareng naséhat panas dina usaha pengiriman serah, anjeun bakal nampi sadayana diatur sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun, sareng kirang kasalahan.

jeung Produk Sambungan, anjeun bakal tiasa nyarios sistem kami dimana produk di toko anjeun kedah dicampurkeun. Mangga ngobrol sareng wawakil kami ngeunaan produk-produk anu anjeun jual. Lajeng aranjeunna bakal nyetél produk éta pikeun anjeun Daptar SKU upami henteu Saratkeun Toko anjeun ka APP kami. Anjeun kedah memenuhi SKU pikeun File CSV. Biasana nomer SKU didaptarkeun dina akun anjeun.

saatos Produk Sambungan, sistem bakal ngimpor pesenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa milih salah sahiji pesenan ieu sareng nambihan karanjang sareng mayar sakaligus. Sanaos urang saré, anjeun tiasa neraskeun pesenan ka kami kalayan nganggo aplikasi kami. Urang bakal ngolah pesenan sakali nuju damel. Punten perhatosan lengkep pamayaran diperyogikeun sateuacan mesen anu dikirim. Urang bakal ngahargaan deui upami anjeun mayar pamayaran ASAP, janten moal aya anu reureuh dina ngolah Pesanan Pangiriman Bulk anjeun.

Sistim app.cjdropshipping.com sayogi kéngingkeun unggah nomer ka toko anjeun sacara otomatis, anjeun kedah ngalakukeun nanaon saatos mayar anjeun.

Upami anjeun otorkeun toko anjeun ka APP kami, anjeun tiasa ngaksés éta Pusat DropShipping >> Diolah. Saatos éta, anjeun bakal tiasa ngaunduh nomer pelacak diri anjeun.