fbpx
Ikon Box SVG KomentarDipaké pikeun sapertos, bagikeun, koméntar, sareng réaksi réaksi

1 week ago

Andy Chou

Pelanggan anu dihargai, Ieu kéngingkeun warta anu saé yén CJ nampi idin pikeun ngerjakeun damel anu ngamungkinkeun CJ ngolah backorder nganggo saham terbatas ti tanggal 14 Pebruari. Tapi kapasitas pamrosésan pesenan masih dibatesan ku sajumlah alit tenaga kerja na tukang sareng kurangna inventaris margi henteu mampuh produsén balik deui ka pagawéan. Sanaos sababaraha perusahaan logistik parantos mimiti beroperasi, palayanan pengiriman henteu tiasa ngadukung seueur pesenan. Henteu disarankan pikeun nempatkeun seueur pesenan kalayan harepan prosés gancang. Hal ieu diperkirakeun nyandak sakitar dua minggu pikeun pinuh normal deui. Disarankeun yén anjeun ngaktipkeun iklan kanggo penjualan dua minggu.

Tim CJ
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Mairan dina Facebook

Naon waé pembaruan?

Naon aya update ku ieu?

minggu 3 ago

Andy Chou

P: Aman pikeun nampa surat atanapi bungkusan ti Cina?

A: “Leres, aman pisan. Jalma anu nampi bungkusan ti China henteu résiko kaserang 2019nCoV. Tina analisa sateuacana, kami terang koronavirus teu salami panjang hirup dina objék, sapertos hurup atanapi bungkusan ”, numutkeun pendapat WHO.

Saprak 2019nCoV gancang sumebar ti Wuhan ka seluruh Cina sareng di sakumna dunya, masarakat prihatin naha pakét anu dikirim ti China bakal ngirimkeun 2019nCoV, khususna Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) ngumumkeun 2019nCoV hiji darurat darurat umum ku perhatian internasional (PHEIC) dina 31st. , Jan.

Éta kaharti yén jalma paduli ngeunaan kasehatan pribadi salaku taun 2019nCoV diluaskeun sacara lega sareng sadaya jalma rentan. Dina kaping 2, Pebruari, salian ti Cina langkung ti 14,000 kasus anu dikonfirmasi, sakitar 140 kasus katépaan parantos kapanggih di 22 nagara kalebet Amérika Serikat, Jepang, Thailand, Perancis, Jerman sareng anu sanés. Sareng sababaraha otoritas sapertos AS ngumumkeun larangan dina perjalanan internasional ti China atanapi jalma-jalma anu aya di Cina dina 14 dinten katukang.

Nanging, salaku jenderal ngeunaan WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus nyarios, "Ieu waktos kanggo kanyataan, henteu kasieun; Ieu mangrupikeun waktos kanggo élmu, sanés gosip; Ieu waktos kanggo solidaritas, sanés stigma. ”WHO ogé henteu nyarankeun ngawatesan perdagangan & gerakan.

Larangan perjalanan tiasa nyababkeun langkung seueur tibatan anu saé ku ngaganggu-ngabagi info-inpormasi & ranté pasokan médis & ngarugikeun ékonomi. Kami pangjurung nagara & perusahaan ngadamel kaputusan dumasar-kaputusan, konsisten.

Salah sahiji solusi anu pangsaéna anu teu kapangaruhan ku rumor nyaéta diajar prinsip ilmiah 2019nCoV sapertos prinsip transmisi.

Naon cara pangiriman virus?

Numutkeun data ti Komisi Kaséhatan Nasional (NHC), aya tilu cara transmisi pikeun 2019nCoV: Transmisi saluran napas, pangiriman kontak, sareng pangiriman aerosol.

Transmisi Droplet ogé disebut transmisi langsung. Inféksi tiasa kajantenan nalika caket kontak atanapi inhalasi langsung tina tetesna bersin, batuk, nyarios atanapi nyarios tina penderita anu kainféksi.

Pangiriman hubungan Sawat anu tiasa katépaan sakali aya nénjo dina tulisan anu kacemar ku ogé titik-titik anu diceblok ku virus, sareng népakeun virus ka hiji cangkem, rohangan irung, panon atanapi membran mukus anu sanés.

Transmén Aerosol Sawatara tiasa katépaan sakali kana aerosol anu dihirup kabentuk ku tetes pasién atanapi campuran getih dina hawa.

Sabaraha lami virus hirup cicing di luar awak?

Numutkeun kana National Health Service (NHS), kalolobaan virus anu nyababkeun hawa tiis ngan ukur salamet dina leungeun anu sakedik waktos. Sanaos sababaraha virus tiis parantos ditingalikeun salamet dina permukaan sababaraha dinten, tapi pangabisa aranjeunna ngabalukarkeun inféksi ngirangan gancang sareng aranjeunna henteu sering salamet langkung lami ti 24 jam.

Di sagigireun virus tiis, virus Flu anu tiasa dianteurkeun ka leungeun sareng nyababkeun inféksi tiasa salamet dina permukaan susah salami 24 jam. Virus flu tepa tiasa tahan dina jaringan ngan ukur 15 menit. Sapertos virus tiis, virus flu tepa salamet salami periode pondok tina leungeun na. Saatos 5 menit jumlah virus flu dina panangan tumiba ka tingkat low. Virus flu ogé tiasa salamet salaku titik ogé di udara ku sababaraha jam; hawa handap ningkatkeun kasalametanna dina hawa.

Kukituna, upami palanggan anjeun hariwang ngeunaan bungkusan dikirim ti China sareng kéngingkeun pembatalan pikeun pesenan, punten wartosan éta halaman bonténg henteu ngarugikeun aranjeunna. Barkét saatos-engké angkutan minggu henteu tiasa nyababkeun pangiriman dina 2019nCoV ieu kusabab virus teu ngagaduhan inféksi sanaos kabeneran salamet.
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Mairan dina Facebook

hatur nuhun anjeun tahan kami dugi ka ayeuna. abdi ngarepkeun kaayaan janten normal sa pas mungkin. sing salamet.

Naha éta yakin yén hal-hal bakal ngalamun janten saé dina sababaraha dinten badé atanapi éta masih pasti? ...

Gracias, por aclarar cualquier duda sobre este tema anu penting !!

Iraha china postingan bakal ngamimitian damel ide naon?

muka deui

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kami gaduh puseur katuhanan gudang Amérika Serikat pikeun selip serep anu milari cara anu gancang, aman, sareng stabil pikeun ngauangan barang ka konsumén anjeun, gudang Amérika Serikat gratis! Gantina nungguan ePacket dinten 12-20 dinten pangiriman waktos turunkeun barang kapal ti China ka Warehouse AS, urang tiasa mésér produk unggul ti 1688 kalayan harga anu saé teras pre-stock di Gudang AS kami. Sakali inventory parantos sumping di Gudang AS kami anu kirang langkung dinten bisnis 10. Saatos inventory anjeun stok di gudang AS kami pesenan anjeun bakal diolah dina dinten anu sami dina Gudang AS sareng kapal via USPS dina dinten 2-5! Anjeun kedah mayar ongkos pengiriman barang langkung teras. Ngobrol sareng agén urang.
CJ-logistik

CJPacket

JewelShipping

USPS

DHL

ePacket

Garis Husus

kunaon CJDropshipping pangsaéna?

Kami tim profésional anu kagungan 500+ jalma sareng hiji tujuan pikeun dropshipping. Pelanggan utama urang nyaéta Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, sareng para pelari toko online sanés anu museurkeun kana pamasaran sareng ninggali barang-barang sanés sapertos sourcing produk, pamrosesan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami ngagaduhan ratusan pabrik gotong royong sareng AS, Eropa, Asia Gudang. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun sajumlah pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk kalayan harga anu murah tanpa biaya gudang éta. Kami gaduh APP GRATIS nyalira sareng saratus rébu produk anu tiasa dipasang ka toko anjeun kalayan ngan sababaraha klik. Ngeposkeun pamundut sumber ka CJ ngabantosan anjeun pikeun ngajual produk anu diperkirakeun di dunya. Gudang sareng produk internasional tiasa dikirimkeun domestik mung dina 2-5 dinten. Hiji kana hiji komunikasi, ku kituna anjeun bakal terang naon waé ngeunaan produk sareng status tatanan anjeun. Sumawona POD, COD, Branding Adat, Kapenuhan Di sakuliah dunya, Pidio atanapi jasa Pamoto Gambar ngabantosan anjeun skala tanpa prihatin. Sajauh ayeuna, kami mangrupikeun mitra pengiriman utami tina seueur toko 100 Shopify sareng WooCommerce.
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP Ngajantenkeun Ratusan rébu Produk Ngeposkeun, Ngolah Pangiriman Langkung Leres sareng Gratis
  • Citak dina Permintaan sareng Rébuan Produk, Desain Pembeli Anjeun
  • AS, Eropa, Inventori Gudang Dunia Sedunia, Ngampurnakeun Domestik sareng Processing dinten anu Sarua
  • Sourcing Sakur Produk Sareng Harga Biasana Sedap Tibatan Aliexpress atanapi eBay sareng Gratis
  • Kualitas Kontrol, Labél Bodas sareng Toko kanggo Toko Online Anjeun
  • Tumpuan ti China ka Dunya, Grosir, sareng Agén Sourcing Anjeun di China
  • Kas on Pangiriman Sadayana sareng CJPacket Ngirimkeun Seueur Pangiriman Langkung Langkung Langkung Langkung ePacket
  • Produk Jual Panas Real-Time Ngamutahirkeun ka Leungeun Anjeun Ku Mobile APP
  • Pidéo Pamoto sareng Potrét Gambar Potret pikeun Produk Unggul Anjeun

Sadayana dina éta: Oberlo Printful Aftership

Pilihan Aliexpress kalayan sumber ti 1688 / Taobao sareng nganggo metode pengiriman gancang CJPacket, Jewelshipping, USPS sanés ti ePacket.

Titisan Rakan Pengabdian

Jaringan pengiriman utami utama tina sababaraha toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, toko ETSY.

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

CJDropshipping.com

Konsumén ngarasa stres pikeun nyandak bungkusan anu béda nalika nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.
1: Hésé ngobrol sareng padagang anu béda-béda
2: Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos sareng kabingungan.
3: Aliexpress moal langkung mirah deui
4: Teuing pesaing nalika skala kaluhur
5: Kami moal nampik mayar anjeun!

Maca deui

Panjaluk Sourcing

Naha kedah nyuhunkeun sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina APP kami. Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.
Pasangkeun pamundukan sumber ka CJ APP sareng anjeun bakal kéngingkeun kutipan dina jam usaha 24, anjeun ogé tiasa ngirim atanapi numbu ka email ngadukung atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.
1. Anjeun kedah nyayogikeun Aliexpress atanapi platform platform sanés tina produk-produk éta.
2. Anjeun kedah pilih metodeu pengiriman Anjeun hoyong nganggo.
3. Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu.
4. Upami tiasa, punten terangkeun beurat produk ieu.
5. Upami anjeun henteu kapikiran ogé béjakeun ka kami jilid produk anu anjeun badé ngajual.

Maca deui
02 / 20 / 2020

5 Kasalahan Dropshipping Ageng pikeun Hindarkeun / Kanggo Mimiti 2020

Kami ngagaduhan pusat dukungan sareng nampi ratusan tikét kanggo milarian pitulung ti para pangguna CJ unggal dinten, sareng mendakan sababaraha masalah anu sering tumiba ka dropshipping [...]
02 / 18 / 2020

Kumaha Pamakéan Gudang CJ AS pikeun Ngaronjatkeun Dropshipping

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu ngamungkinkeun para dropshippers pikeun ngalakukeun usaha tanpa ngajaga inventaris produk sareng kedah ngirimkeun produk ka konsumén maranéhna [...]
02 / 14 / 2020

Kumaha Cara Tapak Tuntutan Dropshipping Manual ka CJ?

CJ ngembangkeun fitur anu ngamungkinkeun para nasabah CJ ngan saukur nyieun pesenan di jero platform CJ. Naha CJ ngembangkeun fitur sapertos kitu? 1. Sababaraha urang anu sumping [...]
02 / 08 / 2020

CJ Kudu Nanggantikeun Pesenan Nyanghareupan Langkung Langkung kusabab Coronavirus

Salaku Cina ayeuna nuju titik kritis pikeun ngalawan koronavirus, pamaréntahan tetep ngawatesan migrasi penduduk pikeun mastikeun kadali mutlak [...]
02 / 08 / 2020

5 Top Trops Dropshipping Tréng tina Konci Milarian High-Frequency

Milarian konci mangrupikeun indéks penting tina naon anu di trending. Dina artikel ieu, kuring badé ngabagi statistik kecap konci anu milarian dina CJ APP [...]
02 / 06 / 2020

Entong Produk Dropship Kalayan Fitur ieu

Tulisan ieu bakal ngenalkeun sababaraha produk anu anjeun kedah nyingkahan nalika anjeun badé ngamimitian usaha dropshipping anjeun. Dropshipping henteu gampang, tapi langkung gampang upami [...]

Update Video urang

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Oerview of CJ APP Ngoperasikeun

Kumaha Gawé sareng CJ

app.cjdropshipping.com

Anjeun kedah Ngadaptarkeun Akun dina app.cjdropshipping.com upami anjeun aya kapal tarik. Anjeun tiasa tiasa Nyuhunkeun Nyarios Sourcing, kéngingkeun, mayar sareng kiridit, nyukcruk nomer otomatis pikeun apdet, Daptar ratusan Rébuan Produk CJ, pariksa status pesenan, lacak pesenan anjeun jsb ngan ku klik.

Upami anjeun guru atanapi blogger mangga Ngadaptarkeun Akun dina affiliate.cjdropshipping.com, teras anjeun tiasa mendakan artos nalika ngenalkeun kami ka babaturan anjeun upami aranjeunna gaduh pesenan.

Kalayan rekeningna, anjeun bakal janten kapal serelek nyata pikeun terang warta produk ti China sareng naséhat panas dina usaha pengiriman serah, anjeun bakal nampi sadayana diatur sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun, sareng kirang kasalahan.

jeung Produk Sambungan, anjeun bakal tiasa nyarios sistem kami dimana produk di toko anjeun kedah dicampurkeun. Mangga ngobrol sareng wawakil kami ngeunaan produk-produk anu anjeun jual. Lajeng aranjeunna bakal nyetél produk éta pikeun anjeun Daptar SKU upami henteu Saratkeun Toko anjeun ka APP kami. Anjeun kedah memenuhi SKU pikeun File CSV. Biasana nomer SKU didaptarkeun dina akun anjeun.

saatos Produk Sambungan, sistem bakal ngimpor pesenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa milih salah sahiji pesenan ieu sareng nambihan karanjang sareng mayar sakaligus. Sanaos urang saré, anjeun tiasa neraskeun pesenan ka kami kalayan nganggo aplikasi kami. Urang bakal ngolah pesenan sakali nuju damel. Punten perhatosan lengkep pamayaran diperyogikeun sateuacan mesen anu dikirim. Urang bakal ngahargaan deui upami anjeun mayar pamayaran ASAP, janten moal aya anu reureuh dina ngolah Pesanan Pangiriman Bulk anjeun.

Sistim app.cjdropshipping.com sayogi kéngingkeun unggah nomer ka toko anjeun sacara otomatis, anjeun kedah ngalakukeun nanaon saatos mayar anjeun.

Upami anjeun otorkeun toko anjeun ka APP kami, anjeun tiasa ngaksés éta Pusat DropShipping >> Diolah. Saatos éta, anjeun bakal tiasa ngaunduh nomer pelacak diri anjeun.