fbpx
Ikon Box SVG KomentarDipaké pikeun sapertos, bagikeun, koméntar, sareng réaksi réaksi

Pesen ieu ukur katingali pikeun admins:
Masalah ningalikeun tulisan Facebook. Cache nyadangkeun anggo.

kasalahan: Error validating access token: The user is enrolled in a blocking, logged-in checkpoint
Type: OAuthException
Pencét di dieu pikeun Troubleshoot.

jam 15 ago

Andy Chou

Home sewer toilet plungers❗️❗️❗️
This pipeline dredge takes advantage of high pressure to remove the blockage from the pipe. Package Include one plastic drain blaster cleaner gun and four differents size adaptor. Four suckers can be used in different size of pipelines, washbasin, sink, bathtub, floor drain, squatting pan, toilet and so on.
This tool can be reused. Pull the handle about 15 to 25 times, repeat several times until remove the blockage. Quite convenient!
Product Price: $5.15👏
Pilarian di dieu: bit.ly/2XjDKoh
✈️Open worldwide.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #tools
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

jam 16 ago

Andy Chou

💎Titanium Steel Necklace Female Love Key Rose Gold Clavicle Chain One Multi-Band Jewelry💎
Brand new, fashion and high quality.
Occasions For Gifts: Advertising and promotion, business gifts, holiday, housewarming, birthday, travel.
Product Price only $2.35😻
Pilarian di dieu: bit.ly/371BeHF
✈️Open worldwide.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #chain #jewelry
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

jam 17 ago

Andy Chou

Benefits for Thailand Sellers ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Gambar video

Mairan dina Facebook

jam 18 ago

Andy Chou

The magic weapon of the noodle master: rolling pin 👍
Easy to use non-stick surface, smooth without cracking, no paint is more healthy. Select natural raw materials make eating more peace of mind.
Product Price only from $1.71✨
Pilarian di dieu: bit.ly/2NHXoH9
✈️Open worldwide.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #kitchen #baking
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

jam 18 ago

Andy Chou

🔥The plush toy bear!🔥
The best gift for girls and friends, children's birthday, wedding and Valentine.❣️
Inside with the LED device, include more than 7 Changing colors, can shine up after equipped with batteries.
Price only from $2.70
Pilarian di dieu: bit.ly/2KiAFPP
✈️Open worldwide.✈️

#cjdropshipping #dropshipping #cute #child #plush
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kami gaduh puseur katuhanan gudang Amérika Serikat pikeun selip serep anu milari cara anu gancang, aman, sareng stabil pikeun ngauangan barang ka konsumén anjeun, gudang Amérika Serikat gratis! Gantina nungguan ePacket dinten 12-20 dinten pangiriman waktos turunkeun barang kapal ti China ka Warehouse AS, urang tiasa mésér produk unggul ti 1688 kalayan harga anu saé teras pre-stock di Gudang AS kami. Sakali inventory parantos sumping di Gudang AS kami anu kirang langkung dinten bisnis 10. Saatos inventory anjeun stok di gudang AS kami pesenan anjeun bakal diolah dina dinten anu sami dina Gudang AS sareng kapal via USPS dina dinten 2-5! Anjeun kedah mayar ongkos pengiriman barang langkung teras. Ngobrol sareng agén urang.
CJ-logistik

CJPacket

JewelShipping

USPS

DHL

ePacket

Garis Husus

kunaon CJDropshipping pangsaéna?

Kami mangrupikeun tim profésional anu ngagaduhan 300 + jalma sareng hiji tujuan pikeun leupaskeun pengiriman. Pelanggan utama urang nyaéta Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy balapan anu fokus dina pamasaran sareng ninggalkeun barang-barang sanés sapertos produk sumber, pangolahan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami ngagaduhan sekitar ratusan pabrik gotong royong sareng gudang 20,000 méter pasagi. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun sajumlah pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk kalayan harga anu murah tanpa biaya gudang éta. Kami gaduh APP FREE kami sareng saratus rébu produk anu tiasa dipasang ka toko anjeun kalayan ngan ukur sababaraha klik. Pasangkeun pamundut sumber ka kami teras jual sadayana produk ku henteu naon anu anjeun tingali. Kami gaduh gudang AS urang sorangan sareng produk di dieu tiasa dikirimkeun ngan ukur dina dinten 2-5 ka customer AS. Hiji komunikasi kanggo hiji, ku kituna anjeun bakal terang ngeunaan produk sareng status pesenan anjeun. Sumawona, kartu adat sareng kantong anjeun ogé sayogi diasupkeun kana unggal bungkusan anjeun. Waktos panggancangna waktos dinten anu sami. Sajauh ayeuna, kami mangrupikeun mitra pengiriman utami tina seueur toko 100 Shopify sareng toko WooCommerce.
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
  • Citak dina Permintaan kalayan rébuan produk, pembeli anjeun ogé mendesain
  • Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
  • Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis pengiriman serelek sareng gratis
  • Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
  • Harga normal langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
  • Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang
  • Real-time produk jual panas pembaruan
  • Video produk profésional sareng pasokan gambar

Sadayana dina éta: Oberlo Printful Aftership

Pilihan Aliexpress kalayan sumber ti 1688 / Taobao sareng nganggo metode pengiriman gancang CJPacket, Jewelshipping, USPS sanés ti ePacket.

Titisan Rakan Pengabdian

Jaringan pengiriman utami utama tina sababaraha toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, toko ETSY.

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

CJDropshipping.com

Konsumén ngarasa stres pikeun nyandak bungkusan anu béda nalika nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.
1: Hésé ngobrol sareng padagang anu béda-béda
2: Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos sareng kabingungan.
3: Aliexpress moal langkung mirah deui
4: Teuing pesaing nalika skala kaluhur
5: Kami moal nampik mayar anjeun!

Maca deui

Panjaluk Sourcing

Naha kedah nyuhunkeun sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina APP kami. Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.
Pasangkeun pamundukan sumber ka CJ APP sareng anjeun bakal kéngingkeun kutipan dina jam usaha 24, anjeun ogé tiasa ngirim atanapi numbu ka email ngadukung atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.
1. Anjeun kedah nyayogikeun Aliexpress atanapi platform platform sanés tina produk-produk éta.
2. Anjeun kedah pilih metodeu pengiriman Anjeun hoyong nganggo.
3. Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu.
4. Upami tiasa, punten terangkeun beurat produk ieu.
5. Upami anjeun henteu kapikiran ogé béjakeun ka kami jilid produk anu anjeun badé ngajual.

Maca deui
11 / 13 / 2019

Downloadable Dropshipping Agreement for eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

It has to be admitted that dropshipping is one of the most profitable and easy ways of getting in business. From the statistics showed on Google [...]
11 / 01 / 2019
milarian atanapi sumber produk ku gambar

Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?

Naha anjeun kaganggu kumaha ngajelaskeun barang anu anjeun resep atanapi anu anjeun hoyongkeun? Naha anjeun ngarasa frustasi nalika anjeun tiasa milarian nanaon [...]
10 / 28 / 2019

Thailand - CJ urang Gudang Anyar

CJ ngembangkeun jangkauanna ka sakuliah dunya. Bisnis CJ DropShipping ayeuna gaduh lima gudang, dua di China, dua di AS, hiji diThailand, dimana urang pék [...]
10 / 24 / 2019

Kumaha Pamakéan CJ sareng Shopmaster pikeun Mimitian Dropshipping

CJ ayeuna mangrupikeun hiji supplier of ShopMaster. ShopMaster ogé nyayogikeun solusi drophipping pikeun customer CJ, anu ngadukung titisan ti 20 + supplier ka eBay, Hayang, Shopify WooCommerce sareng CJDropShipping. Ku [...]
10 / 16 / 2019

ELITES: Ngabantosan Anjeun janten Elit dina Dropshipping

Dropshipping gampang. Kalayan ELITES, janten langkung gampang. Dropshipping mangrupikeun téknik manajemén ranté pasokan dimana éta pangecér henteu tetep [...]
10 / 11 / 2019

Komisi Komisi Program Affiliate CJ Ganda Duanana Ditambahkeun kanggo Akun Affiliate Anyar sareng Rujukan dina Wulan 6 ieu

Program Affiliate CJ didédikasikeun pikeun ngabantosan jalma anu ngadorong jalma-jalma dina ngalakukeun usaha dropshipping. Kalayan seueur mitra gabungan anu ngagabung kami sareng éta gancang [...]
10 / 11 / 2019

Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?

Seueur nasabah ayeuna dinten ieu nunjukkeun nomer pelacak maranéhanana henteu singkronisasi ka toko Tokoify anu suksés anu ngirangan kasulitan dina bisnis. Saatos urang ngadamel taliti [...]
10 / 09 / 2019

CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4

Tujuanana naon waé nu dimaksudna téh nyaéta pikeun netepkeun sacara épéktip ku jualan nalika ngahasilkeun pendapatan, khususna dina waktos lalulintas sapertos lebaran. Nanging, [...]
09 / 24 / 2019

Naon Masalah Masalah Toko Woocommerce Umum sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?

Woocommerce mangrupikeun platform anu paling penting. Kami menghargai konsumén Woocomerce kami sareng pisan ngantebkeun masalah ti toko Woocommerce. Nunjukkeun éta, urang [...]
09 / 24 / 2019

Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?

Naha anjeun kantos gagal daptar produk CJ ka toko eBay anjeun? Upami anjeun ngagaduhan toko eBay dihubungkeun sareng CJDropshipping sareng ngalaman sababaraha gagal, [...]
09 / 12 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Shopee, dipendakan di 2015, nyaéta platform e-commerce online anu kantor pusat di Singapura. Éta dikabarkékeun pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun para pembeli sareng penjual ti Asia Kidul [...]
09 / 09 / 2019

Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?

Naha anjeun mendesain bungkusan adat anjeun pikeun tujuan mérek sareng mérek bodas anjeun? Naon Bungkusan Adat? Pakét adat mangrupikeun ciri anu [...]
09 / 04 / 2019

Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?

Ganti Titik nyaéta jasa anu nembé ditambah dina CJDropshipping. Ku cara nempatkeun pesenan dina sistem CJDropshipping, anjeun tiasa nampi titik anu tangtu dumasar kana jumlah penjualan anjeun. [...]
08 / 30 / 2019

Perhiasan Perhiasan 925 Nyaéta Kategori Trendi Anyar Kanggo Dropshipping

Perhiasan perak 925 mangrupikeun katégori trendi anyar pikeun pakait. Asesoris murah henteu deui pilihan. Perhiasan perak 925 dianggo dina unggal jinis na [...]
08 / 29 / 2019

Ditarikna Amérika Ti Uni Pos Uni: Kumaha Pikeun Ngalangkungan Harga Pangiriman ePacket?

Dina Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumkeun rencana pikeun mundur tina perjangjian Universal Pos Union kusabab alesan éta aya sengketa ngeunaan [...]
08 / 26 / 2019

Kumaha Cara Gendakan Ka Swédia, Norwégia Tanpa Pajak Mayar Pelanggan?

Pajak ditambah nilai (VAT) mangrupikeun pajak penjualan multi-tahap, beban akhir anu ditanggung ku konsumén swasta. PPN dina tingkat anu luyu bakal [...]
08 / 19 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Dina Juli 15th, kami nyebarkeun hiji artikel: CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers ngumumkeun yén urang bakal dimimitian ku integrasi sareng platform Lazada. Saatos sabulan, urang parantos réngsé [...]

Update Video urang

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Oerview of CJ APP Ngoperasikeun

Kumaha Gawé sareng CJ

app.cjdropshipping.com

Anjeun kedah Ngadaptarkeun Akun dina app.cjdropshipping.com upami anjeun aya kapal tarik. Anjeun tiasa tiasa Nyuhunkeun Nyarios Sourcing, kéngingkeun, mayar sareng kiridit, nyukcruk nomer otomatis pikeun apdet, Daptar ratusan Rébuan Produk CJ, pariksa status pesenan, lacak pesenan anjeun jsb ngan ku klik.

Upami anjeun guru atanapi blogger mangga Ngadaptarkeun Akun dina affiliate.cjdropshipping.com, teras anjeun tiasa mendakan artos nalika ngenalkeun kami ka babaturan anjeun upami aranjeunna gaduh pesenan.

Kalayan rekeningna, anjeun bakal janten kapal serelek nyata pikeun terang warta produk ti China sareng naséhat panas dina usaha pengiriman serah, anjeun bakal nampi sadayana diatur sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun, sareng kirang kasalahan.

jeung Produk Sambungan, anjeun bakal tiasa nyarios sistem kami dimana produk di toko anjeun kedah dicampurkeun. Mangga ngobrol sareng wawakil kami ngeunaan produk-produk anu anjeun jual. Lajeng aranjeunna bakal nyetél produk éta pikeun anjeun Daptar SKU upami henteu Saratkeun Toko anjeun ka APP kami. Anjeun kedah memenuhi SKU pikeun File CSV. Biasana nomer SKU didaptarkeun dina akun anjeun.

saatos Produk Sambungan, sistem bakal ngimpor pesenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa milih salah sahiji pesenan ieu sareng nambihan karanjang sareng mayar sakaligus. Sanaos urang saré, anjeun tiasa neraskeun pesenan ka kami kalayan nganggo aplikasi kami. Urang bakal ngolah pesenan sakali nuju damel. Punten perhatosan lengkep pamayaran diperyogikeun sateuacan mesen anu dikirim. Urang bakal ngahargaan deui upami anjeun mayar pamayaran ASAP, janten moal aya anu reureuh dina ngolah Pesanan Pangiriman Bulk anjeun.

Sistim app.cjdropshipping.com sayogi kéngingkeun unggah nomer ka toko anjeun sacara otomatis, anjeun kedah ngalakukeun nanaon saatos mayar anjeun.

Upami anjeun otorkeun toko anjeun ka APP kami, anjeun tiasa ngaksés éta Pusat DropShipping >> Diolah. Saatos éta, anjeun bakal tiasa ngaunduh nomer pelacak diri anjeun.