fbpx
Ikon Box SVG KomentarDipaké pikeun sapertos, bagikeun, koméntar, sareng réaksi réaksi

poé 2 ago

Andy Chou

Dimana anjeun ngarepkeun gudang di nagara anjeun? Punten tinggalkeun koméntar anjeun di handap sareng hayu urang terang.
youtu.be/iT03vJWH_Is
#cjdropshipping #warehouse #Lokasi #businesswithus
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Gambar video

Mairan dina Facebook

Kalayan Hormat, mugia anjeun mikirkeun Uni Émirat Arab, khususna Dubai, aya kamekaran anu ageung di pasar E-commerce, jutaan tempat tinggal nganggo aplikasi pikeun asihan kabutuhan sapopoé, transaksi pamaréntah sareng balanja, ogé sistem COD & POD anjeun tumuwuh gancang didieu kusabab sadaya tempatna bogoh ka COD nalika aranjeunna mésér online. Abdi bakal janten bagja upami anjeun ngamimitian di UAE

urang gaduh pasar naga (Pasar Pasundan) di dieu di Dubai, sapertos pusat balanja sareng rébuan toko Cina staf Cina sareng produk ti China) sareng jalma-jalma asalna ti nagara-nagara sanés anu sami mésér ti aranjeunna, upami anjeun damel gudang di dieu di Dubai atanapi Emirate (kota) nagara sanés anjeun bakal nutupan sakumna daérah GCC sareng anjeun bakal janten perusahaan anu nomer 1 anu bakal ngalakukeun. Kuring ayeuna nuju ngusahakeun sumber sareng minuhan pikeun situs E-commerce (Nyiptakeun dropshipping lokal) kitu pisan hésé dilakukeun ku langkung ti 100 gudang di sakumna UAE, janten upami anjeun sumping ka Dubai sareng ngalakukeun 1 gudang pikeun sadaya produk anjeun bakal tumuwuh gancang tibatan anu dibayangkeun. sing salamet,

Brasil

poé 2 ago

Andy Chou

#Portable Vacuum Cleaner #
Kunci pamisahan debu ngumpulkeun piala, gampil miceun sampah, pangropéa pareng. Kabel 5M diperpanjangna, kalapa bisa dihapus kalayan gampang. Éta ngahemat waktos sareng usaha. Desain jandéla dobel promosi sirkulasi hawa anu gancang, ngajaga sedutan ageung, sareng nyéépkeun bising. Pembersih pikaresepeun.
#Portable #vaccumcleaner #CABLE
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

#Portable Vacuum Cleaner # Kunci pamisahan debu ngumpulkeun cangkir, gampang sampah sampah, pangropéa séhat. Kabel 5M diperpanjangna, kalapa bisa dihapus kalayan gampang. Éta ngahemat waktos sareng usaha. Desain jandéla dobel promosi sirkulasi hawa anu gancang, ngajaga sedutan ageung, sareng nyéépkeun bising. Pembersih pikaresepeun. #portable #vaccumcleaner #cable

poé 3 ago

Andy Chou

Gunung Telepon Auto-Grip nyaéta wadah telepon SMARTEST anu gaduh prinsip gravitasi. Putereun 180 ° lebar ngamungkinkeun supir nyaluyukeun sudut anu sanés. Bahan kualitas luhur tiasa nyegah telepon anjeun turun tina telepon telepon!
Punten parios langkung rinci ngeunaan bit.ly/3eslC2Q
# telepon #smartphone #car
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Gunung Telepon Auto-Grip nyaéta wadah telepon SMARTEST anu gaduh prinsip gravitasi. Putereun 180 ° lebar ngamungkinkeun supir nyaluyukeun sudut anu sanés. Bahan kualitas luhur tiasa nyegah telepon anjeun turun tina telepon telepon! Punten parios langkung rinci ngeunaan https://bit.ly/3eslC2Q#phone #smartphone #car

Mairan dina Facebook

Link produk anjeun salah

muka deui

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kami gaduh puseur katuhanan gudang Amérika Serikat pikeun selip serep anu milari cara anu gancang, aman, sareng stabil pikeun ngauangan barang ka konsumén anjeun, gudang Amérika Serikat gratis! Gantina nungguan ePacket dinten 12-20 dinten pangiriman waktos turunkeun barang kapal ti China ka Warehouse AS, urang tiasa mésér produk unggul ti 1688 kalayan harga anu saé teras pre-stock di Gudang AS kami. Sakali inventory parantos sumping di Gudang AS kami anu kirang langkung dinten bisnis 10. Saatos inventory anjeun stok di gudang AS kami pesenan anjeun bakal diolah dina dinten anu sami dina Gudang AS sareng kapal via USPS dina dinten 2-5! Anjeun kedah mayar ongkos pengiriman barang langkung teras. Ngobrol sareng agén urang.
CJ-logistik

CJPacket

JewelShipping

USPS

DHL

ePacket

Garis Husus

kunaon CJDropshipping pangsaéna?

Kami tim profésional anu kagungan 500+ jalma sareng hiji tujuan pikeun dropshipping. Pelanggan utama urang nyaéta Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, sareng para pelari toko online sanés anu museurkeun kana pamasaran sareng ninggali barang-barang sanés sapertos sourcing produk, pamrosesan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami ngagaduhan ratusan pabrik gotong royong sareng AS, Eropa, Asia Gudang. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun sajumlah pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk kalayan harga anu murah tanpa biaya gudang éta. Kami gaduh APP GRATIS nyalira sareng saratus rébu produk anu tiasa dipasang ka toko anjeun kalayan ngan sababaraha klik. Ngeposkeun pamundut sumber ka CJ ngabantosan anjeun pikeun ngajual produk anu diperkirakeun di dunya. Gudang sareng produk internasional tiasa dikirimkeun domestik mung dina 2-5 dinten. Hiji kana hiji komunikasi, ku kituna anjeun bakal terang naon waé ngeunaan produk sareng status tatanan anjeun. Sumawona POD, COD, Branding Adat, Kapenuhan Di sakuliah dunya, Pidio atanapi jasa Pamoto Gambar ngabantosan anjeun skala tanpa prihatin. Sajauh ayeuna, kami mangrupikeun mitra pengiriman utami tina seueur toko 100 Shopify sareng WooCommerce.
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP Ngajantenkeun Ratusan rébu Produk Ngeposkeun, Ngolah Pangiriman Langkung Leres sareng Gratis
  • Citak dina Permintaan sareng Rébuan Produk, Desain Pembeli Anjeun
  • AS, Eropa, Inventori Gudang Dunia Sedunia, Ngampurnakeun Domestik sareng Processing dinten anu Sarua
  • Sourcing Sakur Produk Sareng Harga Biasana Sedap Tibatan Aliexpress atanapi eBay sareng Gratis
  • Kualitas Kontrol, Labél Bodas sareng Toko kanggo Toko Online Anjeun
  • Tumpuan ti China ka Dunya, Grosir, sareng Agén Sourcing Anjeun di China
  • Kas on Pangiriman Sadayana sareng CJPacket Ngirimkeun Seueur Pangiriman Langkung Langkung Langkung Langkung ePacket
  • Produk Jual Panas Real-Time Ngamutahirkeun ka Leungeun Anjeun Ku Mobile APP
  • Pidéo Pamoto sareng Potrét Gambar Potret pikeun Produk Unggul Anjeun

Sadayana dina éta: Oberlo Printful Aftership

Pilihan Aliexpress kalayan sumber ti 1688 / Taobao sareng nganggo metode pengiriman gancang CJPacket, Jewelshipping, USPS sanés ti ePacket.

Titisan Rakan Pengabdian

Jaringan pengiriman utami utama tina sababaraha toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, toko ETSY.

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

CJDropshipping.com

Konsumén ngarasa stres pikeun nyandak bungkusan anu béda nalika nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.
1: Hésé ngobrol sareng padagang anu béda-béda
2: Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos sareng kabingungan.
3: Aliexpress moal langkung mirah deui
4: Teuing pesaing nalika skala kaluhur
5: Kami moal nampik mayar anjeun!

Maca deui

Panjaluk Sourcing

Naha kedah nyuhunkeun sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina APP kami. Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.
Pasangkeun pamundukan sumber ka CJ APP sareng anjeun bakal kéngingkeun kutipan dina jam usaha 24, anjeun ogé tiasa ngirim atanapi numbu ka email ngadukung atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.
1. Anjeun kedah nyayogikeun Aliexpress atanapi platform platform sanés tina produk-produk éta.
2. Anjeun kedah pilih metodeu pengiriman Anjeun hoyong nganggo.
3. Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu.
4. Upami tiasa, punten terangkeun beurat produk ieu.
5. Upami anjeun henteu kapikiran ogé béjakeun ka kami jilid produk anu anjeun badé ngajual.

Maca deui
05 / 29 / 2020

Citak dina Permintaan VS Dropshipping? CJ Bantuan Dropshipping dina Ngadegkeun Usaha Anjeun

Cetak dina bisnis paménta mangrupikeun gampang pikeun ngamimitian modél bisnis pikeun anu hoyong ngawangun merek sorangan, nalika branding biasana henteu tiasa dipercaya [...]
05 / 22 / 2020

Kumaha Ngagaleuh Produk ti Gudang CJ AS?

Seueur urang CJ urang ngagaduhan masalah, aranjeunna hoyong mésér produk tina gudang Amérika CJ urang, tapi produk didaptarkeun di gudang AS tiasa [...]
05 / 22 / 2020

Kunaon Aturan Shopify My Teu Disinkronikeun ka CJ sareng Kumaha Naros?

Shopify mangrupikeun platform anu paling sering dianggo pikeun konsumén urang. Integrasi antara Shopify sareng CJ parantos dilakukeun sacara saé. Tapi sababaraha tiasa disaruakeun [...]
05 / 20 / 2020

Top 100 Sellers Terbaik dina CJ Dropshipping (Sareng Rekomendasi 6 Gesir Panas)

Ieu daptar top 100 penjual pangsaéna dina CJ Dropshipping ti 15 April ka 15 Mei. Tina daptar, aya 6 niches anu kagungan [...]
05 / 19 / 2020

Hiji Toko Toko VS Toko Toko Umum Toko Toko: Anu Langkung Saé?

Nalika datang ka dropshipping, salah sahiji kaputusan anu paling hese pikeun nyieun newbie nyaéta jenis toko anu kedah aranjeunna ngajalankeun. Seueur [...]
05 / 14 / 2020

Cara Nulis Deskripsi Produk Anu pikaresepeun pikeun Toko Dropshipping Anjeun

Seueur pakaitna anu bajoang sareng sourcing produk sareng ngalangkungan lalu lintas ka toko-tokona. Aranjeunna méakkeun jumlah waktos sareng artos pikeun iklan sareng promosi. Tapi aranjeunna lengkep [...]

Update Video urang

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Oerview of CJ APP Ngoperasikeun

Kumaha Gawé sareng CJ

app.cjdropshipping.com

Anjeun kedah Ngadaptarkeun Akun dina app.cjdropshipping.com upami anjeun aya kapal tarik. Anjeun tiasa tiasa Nyuhunkeun Nyarios Sourcing, kéngingkeun, mayar sareng kiridit, nyukcruk nomer otomatis pikeun apdet, Daptar ratusan Rébuan Produk CJ, pariksa status pesenan, lacak pesenan anjeun jsb ngan ku klik.

Upami anjeun guru atanapi blogger mangga Ngadaptarkeun Akun dina affiliate.cjdropshipping.com, teras anjeun tiasa mendakan artos nalika ngenalkeun kami ka babaturan anjeun upami aranjeunna gaduh pesenan.

Kalayan rekeningna, anjeun bakal janten kapal serelek nyata pikeun terang warta produk ti China sareng naséhat panas dina usaha pengiriman serah, anjeun bakal nampi sadayana diatur sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun, sareng kirang kasalahan.

jeung Produk Sambungan, anjeun bakal tiasa nyarios sistem kami dimana produk di toko anjeun kedah dicampurkeun. Mangga ngobrol sareng wawakil kami ngeunaan produk-produk anu anjeun jual. Lajeng aranjeunna bakal nyetél produk éta pikeun anjeun Daptar SKU upami henteu Saratkeun Toko anjeun ka APP kami. Anjeun kedah memenuhi SKU pikeun File CSV. Biasana nomer SKU didaptarkeun dina akun anjeun.

saatos Produk Sambungan, sistem bakal ngimpor pesenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa milih salah sahiji pesenan ieu sareng nambihan karanjang sareng mayar sakaligus. Sanaos urang saré, anjeun tiasa neraskeun pesenan ka kami kalayan nganggo aplikasi kami. Urang bakal ngolah pesenan sakali nuju damel. Punten perhatosan lengkep pamayaran diperyogikeun sateuacan mesen anu dikirim. Urang bakal ngahargaan deui upami anjeun mayar pamayaran ASAP, janten moal aya anu reureuh dina ngolah Pesanan Pangiriman Bulk anjeun.

Sistim app.cjdropshipping.com sayogi kéngingkeun unggah nomer ka toko anjeun sacara otomatis, anjeun kedah ngalakukeun nanaon saatos mayar anjeun.

Upami anjeun otorkeun toko anjeun ka APP kami, anjeun tiasa ngaksés éta Pusat DropShipping >> Diolah. Saatos éta, anjeun bakal tiasa ngaunduh nomer pelacak diri anjeun.