fbpx
Ikon Box SVG KomentarDipaké pikeun sapertos, bagikeun, koméntar, sareng réaksi réaksi

1 day ago

Andy Chou

... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Gambar video

poé 2 ago

Andy Chou

🌟Travel U ngawangun Inflatable Pillowalika
Bantal ieu duanana pikaresepeun sareng efektif dina hal kanyamanan sareng rohangan. Kalayan pompa diwangun, para pamaké tiasa nyaluyukeun kana tingkat cushioning kalayan betah sareng ku hawa nozzle bantal tiasa ngalais nalika diperyogikeun.
Harga Produk Ngan 3.60 !!! agad
Pariksa didieu: bit.ly/35l2zDa
✈️Open seluruh dunya.✈️

#cjdropshipping #dropshipping
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

poé 2 ago

Andy Chou

❣️Multi-Finger Slice And Shredding Device❣️
Aya lima bilah, nyiksikan, potongan, sareng karikil. Éta gampang janten pembantu anu hadé pikeun kahirupan dapur anjeun.
Harga Produk Ngan ukur $ 3.12 !!! agad
Pariksa didieu: bit.ly/2RXEij1
✈️Open seluruh dunya.✈️

#cjdropshipping #dropshipping
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

poé 2 ago

Andy Chou

💥Vacuum Ceuli Bersih
Électric listrik ngaleupaskeun anting-anting, nyerep gancang tina kokotor ceuli, inhalation kokotor kana mesin dina waktos anu sami.
Harga Produk Ngan Ti $ 2.23 !!! 💰
Pariksa didieu: bit.ly/2rIvGSj
✈️Open seluruh dunya.✈️

#cjdropshipping #dropshipping
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

poé 3 ago

Andy Chou

👍Kantas Wol Hat & Bib👍
Kandelan sareng panahan anget. Friendly-kulit!
Harga Produk Ngan ukur $ 2.50 !!! agad
Pariksa didieu: bit.ly/2PC9KAm
✈️Open seluruh dunya.✈️

#cjdropshipping #dropshipping
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

muka deui

US WAREHOUSE SUPER DEAL!

banner_web_new
Kami gaduh puseur katuhanan gudang Amérika Serikat pikeun selip serep anu milari cara anu gancang, aman, sareng stabil pikeun ngauangan barang ka konsumén anjeun, gudang Amérika Serikat gratis! Gantina nungguan ePacket dinten 12-20 dinten pangiriman waktos turunkeun barang kapal ti China ka Warehouse AS, urang tiasa mésér produk unggul ti 1688 kalayan harga anu saé teras pre-stock di Gudang AS kami. Sakali inventory parantos sumping di Gudang AS kami anu kirang langkung dinten bisnis 10. Saatos inventory anjeun stok di gudang AS kami pesenan anjeun bakal diolah dina dinten anu sami dina Gudang AS sareng kapal via USPS dina dinten 2-5! Anjeun kedah mayar ongkos pengiriman barang langkung teras. Ngobrol sareng agén urang.
CJ-logistik

CJPacket

JewelShipping

USPS

DHL

ePacket

Garis Husus

kunaon CJDropshipping pangsaéna?

Kami mangrupikeun tim profésional anu ngagaduhan 300 + jalma sareng hiji tujuan pikeun leupaskeun pengiriman. Pelanggan utama urang nyaéta Shopify, Wordpress, eBay, Amazon, Etsy balapan anu fokus dina pamasaran sareng ninggalkeun barang-barang sanés sapertos produk sumber, pangolahan pesenan, sareng pengiriman ka kami. Kami ngagaduhan sekitar ratusan pabrik gotong royong sareng gudang 20,000 méter pasagi. Barang-barang suplai langsung pabrik, nawiskeun sajumlah pinuh tina usaha pengiriman serah ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa ageung produk kalayan harga anu murah tanpa biaya gudang éta. Kami gaduh APP FREE kami sareng saratus rébu produk anu tiasa dipasang ka toko anjeun kalayan ngan ukur sababaraha klik. Pasangkeun pamundut sumber ka kami teras jual sadayana produk ku henteu naon anu anjeun tingali. Kami gaduh gudang AS urang sorangan sareng produk di dieu tiasa dikirimkeun ngan ukur dina dinten 2-5 ka customer AS. Hiji komunikasi kanggo hiji, ku kituna anjeun bakal terang ngeunaan produk sareng status pesenan anjeun. Sumawona, kartu adat sareng kantong anjeun ogé sayogi diasupkeun kana unggal bungkusan anjeun. Waktos panggancangna waktos dinten anu sami. Sajauh ayeuna, kami mangrupikeun mitra pengiriman utami tina seueur toko 100 Shopify sareng toko WooCommerce.
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
  • Citak dina Permintaan kalayan rébuan produk, pembeli anjeun ogé mendesain
  • Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
  • Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis pengiriman serelek sareng gratis
  • Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
  • Harga normal langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
  • Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang
  • Real-time produk jual panas pembaruan
  • Video produk profésional sareng pasokan gambar

Sadayana dina éta: Oberlo Printful Aftership

Pilihan Aliexpress kalayan sumber ti 1688 / Taobao sareng nganggo metode pengiriman gancang CJPacket, Jewelshipping, USPS sanés ti ePacket.

Titisan Rakan Pengabdian

Jaringan pengiriman utami utama tina sababaraha toko 100 SHOPIFY, WooCommerce, AMAZON, eBay, toko ETSY.

Kunaon Urang Gantina Aliexpress

CJDropshipping.com

Konsumén ngarasa stres pikeun nyandak bungkusan anu béda nalika nempatkeun hiji pesenan di toko anu sami. Urang tiasa ngagabungkeun pesenan pikeun anjeun, urang tiasa nempatkeun produk anu béda kana hiji pakét anu sami, éta bakal ngahemat waktos anjeun, biaya pengiriman sareng nasabah bakal bagja pisan. Nalika anjeun gaduh masalah sareng pesenan, anjeun henteu kedah ngahubungi padagang anu béda, kami mangrupikeun hiji-hijina pésta jual anu anjeun kedah atosan. Kami bakal ngurus sadaya. Kami bakal sumber pikeun anjeun kalayan seueur pilihan harga anu béda sareng harga anu langkung handap dibanding Aliexpress atanapi eBay. Ngajantenkeun toko anjeun langkung dipercaya.
1: Hésé ngobrol sareng padagang anu béda-béda
2: Kami bakal nempatkeun produk anu béda dina hiji pakét, anjeun bakal ngahemat pengiriman, waktos sareng kabingungan.
3: Aliexpress moal langkung mirah deui
4: Teuing pesaing nalika skala kaluhur
5: Kami moal nampik mayar anjeun!

Maca deui

Panjaluk Sourcing

Naha kedah nyuhunkeun sourcing

Aya kamungkinan kamungkinan 80% yén penjual luhur anjeun teu acan didaptarkeun dina APP kami. Teu hariwang pisan, kami di Cina anu katelah nagara ékspor anu panggedéna, sareng urang tiasa sumber produk di nagara anjeun tanpa biaya.
Pasangkeun pamundukan sumber ka CJ APP sareng anjeun bakal kéngingkeun kutipan dina jam usaha 24, anjeun ogé tiasa ngirim atanapi numbu ka email ngadukung atanapi Skype kami sareng bakal pariksa éta.
1. Anjeun kedah nyayogikeun Aliexpress atanapi platform platform sanés tina produk-produk éta.
2. Anjeun kedah pilih metodeu pengiriman Anjeun hoyong nganggo.
3. Anjeun kedah ngawartosan harga targetitas anjeun tina dropshipping pikeun produk ieu.
4. Upami tiasa, punten terangkeun beurat produk ieu.
5. Upami anjeun henteu kapikiran ogé béjakeun ka kami jilid produk anu anjeun badé ngajual.

Maca deui
12 / 12 / 2019

Fotografi sareng Pidéo Pamoto Pamuter Online Ayeuna

Naha anjeun hoyong nyandak fotografi produk sareng video pikeun toko produk toko anjeun? Sakumaha sadayana dropshippers terang yén fotografi produk sareng pidéo mangrupikeun [...]
12 / 09 / 2019

CJPacket —— Solusi Saé pikeun Usaha Dropshipping Anjeun nalika Musim Puncak

Sakumaha sadaya serelekna terang shippers, usum puncak balanja online sering kajantenan di Q4. Hideung Jumaah, Lebaran, Nuhun Ngatur Hari sareng Hari Natal [...]
11 / 26 / 2019

Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!

Pikeun nyayogikeun jasa anu sampurna mangrupikeun tujuan urang tapi ogé tujuan sadayana perusahaan e-commerce. Salah sahiji standar jasa anu hadé nyaéta ngadamel [...]
11 / 26 / 2019

Teu Perlu Ngémisi Listing Produk di Toko Anjeun --- Cukup Paké Feature Sambungan CJ

Sambungkeun produk ngamungkinkeun data ngalir tina Produk di CJ dugi ka toko anjeun supados produk anjeun diapdétkeun kalayan katerangan sareng inpormasi penting anu sanés. Pangseueurna [...]
11 / 23 / 2019

10 Daérah Top Paké Cash on Service Pangiriman (COD)

Dina jaman masarakat anu teu kasorang, hayu urang tingali nagara 10 Top biasana nganggo Cash on Delivery… 1. Thailand Malah kalolobaan jalma Thailand mimiti ngarobah dianggo [...]
11 / 21 / 2019

Kumaha Kumaha Kas di Pengiriman (COD) damel di Thailand?

Anjeun panginten henteu terang salah sahiji nagara COD anu pangsaéna nyaéta Thailand. Sareng jalma di Asia Tenggara (SEA) sapertos nganggo Cash on Delivery to make [...]
11 / 20 / 2019

Kumaha ngagunakeun Sistem Pembekal CJ?

Sapotong warta anu saé pikeun anjeun! Kami parantos ngintunkeun sistem supplier énggal di CJ APP anu ngan ukur mayar biaya sareng komisi Basa maneh [...]
11 / 13 / 2019

Perundingan Dropshipping perjanjian pikeun eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Éta kudu ngaku yén dropshipping mangrupikeun salah sahiji cara anu paling nguntungkeun sareng gampang pikeun bisnis. Tina statistik anu nunjukkeun dina Google [...]
11 / 01 / 2019
milarian atanapi sumber produk ku gambar

Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?

Naha anjeun kaganggu kumaha ngajelaskeun barang anu anjeun resep atanapi anu anjeun hoyongkeun? Naha anjeun ngarasa frustasi nalika anjeun tiasa milarian nanaon [...]
10 / 28 / 2019

Thailand - CJ urang Gudang Anyar

CJ ngembangkeun jangkauanna ka sakuliah dunya. Bisnis CJ DropShipping ayeuna gaduh lima gudang, dua di China, dua di AS, hiji diThailand, dimana urang pék [...]
10 / 24 / 2019

Kumaha Pamakéan CJ sareng Shopmaster pikeun Mimitian Dropshipping

CJ ayeuna mangrupikeun hiji supplier of ShopMaster. ShopMaster ogé nyayogikeun solusi drophipping pikeun customer CJ, anu ngadukung titisan ti 20 + supplier ka eBay, Hayang, Shopify WooCommerce sareng CJDropShipping. Ku [...]
10 / 16 / 2019

ELITES: Ngabantosan Anjeun janten Elit dina Dropshipping

Dropshipping gampang. Kalayan ELITES, janten langkung gampang. Dropshipping mangrupikeun téknik manajemén ranté pasokan dimana éta pangecér henteu tetep [...]
10 / 11 / 2019

Komisi Komisi Program Affiliate CJ Ganda Duanana Ditambahkeun kanggo Akun Affiliate Anyar sareng Rujukan dina Wulan 6 ieu

Program Affiliate CJ didédikasikeun pikeun ngabantosan jalma anu ngadorong jalma-jalma dina ngalakukeun usaha dropshipping. Kalayan seueur mitra gabungan anu ngagabung kami sareng éta gancang [...]
10 / 11 / 2019

Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?

Seueur nasabah ayeuna dinten ieu nunjukkeun nomer pelacak maranéhanana henteu singkronisasi ka toko Tokoify anu suksés anu ngirangan kasulitan dina bisnis. Saatos urang ngadamel taliti [...]
10 / 09 / 2019

CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4

Tujuanana naon waé nu dimaksudna téh nyaéta pikeun netepkeun sacara épéktip ku jualan nalika ngahasilkeun pendapatan, khususna dina waktos lalulintas sapertos lebaran. Nanging, [...]
09 / 24 / 2019

Naon Masalah Masalah Toko Woocommerce Umum sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?

Woocommerce mangrupikeun platform anu paling penting. Kami menghargai konsumén Woocomerce kami sareng pisan ngantebkeun masalah ti toko Woocommerce. Nunjukkeun éta, urang [...]
09 / 24 / 2019

Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?

Naha anjeun kantos gagal daptar produk CJ ka toko eBay anjeun? Upami anjeun ngagaduhan toko eBay dihubungkeun sareng CJDropshipping sareng ngalaman sababaraha gagal, [...]

Update Video urang

Pangiriman turun tina Aliexpress mangrupikeun tindakan pinter anjeun! Anjeun tiasa ngarencanakeun ngalih ka 1688 sareng Taobao sabab langkung mirah.

Oerview of CJ APP Ngoperasikeun

Kumaha Gawé sareng CJ

app.cjdropshipping.com

Anjeun kedah Ngadaptarkeun Akun dina app.cjdropshipping.com upami anjeun aya kapal tarik. Anjeun tiasa tiasa Nyuhunkeun Nyarios Sourcing, kéngingkeun, mayar sareng kiridit, nyukcruk nomer otomatis pikeun apdet, Daptar ratusan Rébuan Produk CJ, pariksa status pesenan, lacak pesenan anjeun jsb ngan ku klik.

Upami anjeun guru atanapi blogger mangga Ngadaptarkeun Akun dina affiliate.cjdropshipping.com, teras anjeun tiasa mendakan artos nalika ngenalkeun kami ka babaturan anjeun upami aranjeunna gaduh pesenan.

Kalayan rekeningna, anjeun bakal janten kapal serelek nyata pikeun terang warta produk ti China sareng naséhat panas dina usaha pengiriman serah, anjeun bakal nampi sadayana diatur sareng ningkatkeun efisiensi damel anjeun, sareng kirang kasalahan.

jeung Produk Sambungan, anjeun bakal tiasa nyarios sistem kami dimana produk di toko anjeun kedah dicampurkeun. Mangga ngobrol sareng wawakil kami ngeunaan produk-produk anu anjeun jual. Lajeng aranjeunna bakal nyetél produk éta pikeun anjeun Daptar SKU upami henteu Saratkeun Toko anjeun ka APP kami. Anjeun kedah memenuhi SKU pikeun File CSV. Biasana nomer SKU didaptarkeun dina akun anjeun.

saatos Produk Sambungan, sistem bakal ngimpor pesenan ti toko anjeun. Anjeun tiasa milih salah sahiji pesenan ieu sareng nambihan karanjang sareng mayar sakaligus. Sanaos urang saré, anjeun tiasa neraskeun pesenan ka kami kalayan nganggo aplikasi kami. Urang bakal ngolah pesenan sakali nuju damel. Punten perhatosan lengkep pamayaran diperyogikeun sateuacan mesen anu dikirim. Urang bakal ngahargaan deui upami anjeun mayar pamayaran ASAP, janten moal aya anu reureuh dina ngolah Pesanan Pangiriman Bulk anjeun.

Sistim app.cjdropshipping.com sayogi kéngingkeun unggah nomer ka toko anjeun sacara otomatis, anjeun kedah ngalakukeun nanaon saatos mayar anjeun.

Upami anjeun otorkeun toko anjeun ka APP kami, anjeun tiasa ngaksés éta Pusat DropShipping >> Diolah. Saatos éta, anjeun bakal tiasa ngaunduh nomer pelacak diri anjeun.