fbpx

Kumaha Sambungkeun ShipStation sareng CJ Dropshipping?

Naha Paké Layanan Dropship sareng Layanan Dropship Pangsaéna tina 2017
04 / 22 / 2017
Setup Network Affiliate Setup
04 / 28 / 2017

Kumaha Sambungkeun ShipStation sareng CJ Dropshipping?

Shipstation mangrupikeun perusahaan software anu ngabantosan pangusaha eCommerce langkung éfisién pikeun ngolah, minuhan, sareng ngirim pesenanna. Éta ngagabungkeun pamrosésan pesenan, produksi labél pengiriman, sareng komunikasi pelanggan di platform ShipStation.

Kuring make duanana Shipstation sareng CJ, kumaha kuring nyambungkeun aranjeunna?

1. Asup kana akun CJ anjeun sareng angkat CJ kuring.

2. Klik mieun kuwasa > ShipStation > Tambihkeun Toko

3. Eusian na API Key jeung API Rahasia.

Kumaha carana kéngingkeun API Key sareng API Rahasia?

1. Lebetkeun log anjeun ShipStaion

2. Halaman Wilujeng sumping> Navigasi> Setting Akun> Akun> Setélan API> Kunci API> Hasil Konci API

3. Salin sareng témpél Keys API & API Rahasia dina widang anu diperyogikeun teras klik Sahabat


4. Anjeun kedah ngahubungan agén kami pikeun setélan salajengna sakali otorisasi kasuksésan

Saatos ngalengkepan léngkah-léngkah di luhur, anjeun tiasa pariksa naha ShipStation anjeun parantos aya otorisasi di dieu:

Facebook Comments