fbpx
Booth No. SU3915 di ASD LAS VEGAS CONVENTION CENTER 2018
03 / 07 / 2018
Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018

ASD Maret 2018 Tuturkeun

Halo,

Miharep anjeun resep istirahat tina sagala leumpang dina acara ASD! Ieu mangrupikeun Tina Wu ti CJ Dropshipping. Éta saé pendak sareng anjeun di stan ASD kami minggu ayeuna! Abdi hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun ngintip deui perusahaan kami!

CJ Dropshipping Inc. nyaéta toko one-eureun anu dirancang khusus kanggo selipna. Nalika toko online anjeun dijual sareng pesenan dikirim ka kami, kami sumber sareng ngirim sadaya barang dina hiji pakét ka unggal palanggan anjeun tanpa ngecas anjeun biaya sourcing tambahan, fee ngolah or biaya neundeun!

Ngadaptar di app.cjdropshipping.com ka:
- otomatis ngirimkeun pamundut produk
- daptar produk kana toko Shopify anjeun
- parantos unggah
- ngitung biaya pengiriman
- ningali status tatanan
- ménta inpormasi pelacak
- sareng ngalebetkeun tatanan customer ngawadul
sadayana dina hiji platform!

Alesanna naha urang langkung milih Aliexpress:

  • 80% - 85% tina harga kami anu kami gaduh harga kalapa saprak urang urusan langsung sareng produsen.

  • Kami ngahijikeun barang-barang anjeun dina pesenan pelanggan kami dina SATU bungkusan anu nyiptakeun pangalaman anu langkung saé pikeun para nasabah saprak aranjeunna henteu bakal nampi bungkusan béda 5 sareng tanggal pangiriman anu béda sareng 5 SATU ORDER.

  • Kami ngalakukeun kadali kualitas dina produk anjeun unggal léngkahna jalan ti datangna di gudang kami ka di bungkusan sareng dispatching.

  • Kami ngagaduhan Gudang AS - Gudang AS urang sayogi kanggo serelek shippers anu hoyong pre-order sareng nempatkeun inventory di AS pikeun ngpencétkeun prosés pamrosesan sareng pangiriman dina dinten 3-5!

Upami anjeun hoyong ngintip kana kantor sareng gudang kami pikeun ningali kumaha kami beroperasi, atanapi upami anjeun parantos ngadaptarkeun sareng badé ngaléngkah-léngkah tutorial cara ngagunakeun aplikasi, angkat ka kami channel YouTube sareng parios video urang!

Upami anjeun parantos ngadaptar di app.cjdropshipping.com sareng gaduh patarosan sapertos ngirimkeun pamundut sumber atanapi patarosan anu sanésna, mangga ngahubungi kuring di tina@cjdropshipping.com jeung Wios abdi terang ngaran landihan anjeun ku kituna urang tiasa ngamimitian gawé bareng.

Upami anjeun parantos naros ka kuring ngahubungi anjeun di ASD, kuring bakal nuturkeun sareng anjeun sacara misah.

Punten tong-énggal ngahubungi kuring di (909) 636 - 0222, harepana ngadangu ti anjeun engké!

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!