fbpx

Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com

ASD Maret 2018 Tuturkeun
03 / 21 / 2018
Usaha Pangiriman Drop
Kumaha nyambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com

    • Pikeun pangguna mimitian: Nyuhunkeun sumber sourner 5 sayogi unggal dinten
    • Pikeun pangguna nempatkeun langkung ti pesenan 50: Nyuhunkeun sumber cai 10 sayogi unggal dinten
    • Pikeun pesenan pangguna anu disimpen jumlah leuwih ti 2000USD: Nyuhunkeun sumber cai 20 sayogi unggal dinten
    • Kanggo pesenan pangguna disimpen jumlah langkung seueur tina 2 juta USD: henteu terbatas
  • Anjeun ogé tiasa mésér rencana anu mayar kanggo ningkatkeun kuantitas pamundut.
Pikeun ngirim tulisan paménta sumber dina wéb kami, anjeun mimiti kedah ngadaptar app.cjdropshipping.com

Léngkah 1: Klik dina "Sourcing" dina halaman hareup

Léngkah 2: Klik dina Sourcing di panel kénca, teras "Post Sourcing Request" di pojok katuhu luhur.

Léngkah 3: Klik dina "Produk Pribadi"

Catetan: aya pilihan kanggo sumberna ku ngaklik "Store Existed Product", tapi, pilihan ieu ngan ukur aya pikeun pangguna anu nyambungkeun Shopify Store ka website kami. Pikeun diajar kumaha anjeun tiasa nyambung toko Shopify ka aplikasi kami, mangga tingali tutorial: “Kumaha nyambungkeun Toko Shopify anjeun ka app.cjdropshipping.com".

Léngkah 4: Isikan inpormasi anu diperyogikeun, mangga émut yén harga target nyaéta harga anu anjeun pilari sareng éta kalebet biaya pengiriman ka nagara khusus anu anjeun hoyong produk anu dikirim.

Léngkah 5: Saatos anjeun ngintunkeun permintaan sumber, anjeun tiasa uih deui ka halaman handapeun "CJ My"> panca kénca "Sourcing" sareng ningali status produk anu anjeun pikahoyong.

  • Pada Sourcing - Pamundut sumber anjeun parantos nampi, tim kami bakal balik ka anjeun dina jam 24 -48 salami dinten bisnis normal.
  • Sourcing Sukses - Tim kami tiasa sumber produk anu khusus anjeun dipénta, anjeun tiasa ningali wincik produk ieu pikeun ningali harga produk sareng variasi anu sayogi.
  • Sourcing Gagal - Tim kami teu tiasa mendakan produsén pikeun produk khusus.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Facebook Comments