fbpx
ASD Maret 2018 Tuturkeun
03 / 21 / 2018
Usaha Pangiriman Drop
Kumaha nyambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com

    • Pikeun kéngingkeun pangguna: 5 paménta sumber gratis anu aya unggal dintenna
    • Pikeun pangguna anu ngagaduhan langkung ti 50 pesenan di CJ: 10 paménta sumber gratis anu aya unggal dintenna
    • Pikeun pangguna anu parantos ngalebetkeun pesenan langkung ti 2000USD: 20 paménta sumber gratis anu aya unggal dintenna
    • Pikeun pangguna anu parantos nempatkeun pesenan langkung ti 2 juta USD: henteu terbatas
  • Anjeun ogé tiasa mésér rencana anu mayar kami pikeun ningkatkeun jumlah paménta sumber.
Pikeun ngirim tulisan paménta sumber dina wéb kami, anjeun mimiti kedah ngadaptar app.cjdropshipping.com
Ieu mangrupikeun video pidéo pikeun anjeun:

Anjeun ogé tiasa nuturkeun panduan na di dieu,

Léngkah 1: Klik dina "Sourcing" dina halaman hareup

Léngkah 2: Klik dina Sourcing di panel kénca, teras "Post Sourcing Request" di pojok katuhu luhur.

Léngkah 3: Klik dina "Produk Pribadi"

Catetan: aya pilihan kanggo sumber ku ngaklik "Produk Ekspres Toko", tapi, pilihan ieu ngan ukur aya pikeun pangguna anu nyambungkeun Shopify Store ka situs wéb. Pikeun ngalenyepan kumaha anjeun tiasa nyambungkeun toko Shopify anjeun ka aplikasi kami, mangga tingali tutorial: “Kumaha nyambungkeun Shopify Store anjeun ka app.cjdropshipping.com”.

Léngkah 4: Isikan inpormasi anu diperyogikeun, mangga émut yén harga target nyaéta harga anu anjeun pilari sareng éta kalebet biaya pengiriman ka nagara khusus anu anjeun hoyong produk anu dikirim.

Lengkah 5: Saatos anjeun ngintunkeun permintaan sumber, anjeun tiasa balik deui ka halaman di handapeun "CJ My"> panel kénca "Sourcing" sareng ningali status produk anu anjeun pikahoyong. Sareng anjeun tiasa klik "View detail" kanggo ningali inpormasi produk ieu.

  • Pada Sourcing - Pamundut sumber anjeun parantos nampi, tim kami bakal balik ka anjeun dina jam 24 -48 salami dinten bisnis normal.
  • Sourcing Sukses - Tim kami tiasa sumber produk anu khusus anjeun dipénta, anjeun tiasa ningali wincik produk ieu pikeun ningali harga produk sareng variasi anu sayogi.
  • Sourcing Gagal - Tim kami teu tiasa mendakan produsén pikeun produk khusus.

Facebook Comments