fbpx
ASD Maret 2018 Tuturkeun
03 / 21 / 2018
Usaha Pangiriman Drop
Kumaha Sambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018

Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com

    • Pikeun pangguna LV1: 5 permintaan sumber dinten anu aya.
    • Pikeun pangguna LV2: 10 permintaan sumber dinten anu aya.
    • Pikeun pangguna LV3: 20 permintaan sumber dinten anu aya.
    • Pikeun pangguna LV4: 50 permintaan sumber dinten anu aya.
    • Pikeun pangguna LV5: paménta sumber daya henteu aya unggal dintenna.
    • Pikeun pangguna VIP: panyabutan sumber daya taya anu aya unggal dintenna.
Pikeun ngirim tulisan paménta sumber dina wéb kami, anjeun mimiti kedah ngadaptar app.cjdropshipping.com
Ieu mangrupikeun video pidéo pikeun anjeun:

Anjeun ogé tiasa nuturkeun panduan na di dieu,

Léngkah 1: Klik dina "Sourcing" dina halaman hareup

Léngkah 2: Klik dina Sourcing di panel kénca, teras "Post Sourcing Request" di pojok katuhu luhur.

Léngkah 3: Klik dina "Produk Pribadi"

Catetan: aya pilihan kanggo sumber ku ngaklik "Produk Ekspres Toko", tapi, pilihan ieu ngan ukur aya pikeun pangguna anu nyambungkeun Shopify Store ka situs wéb. Pikeun ngalenyepan kumaha anjeun tiasa nyambungkeun toko Shopify ka aplikasi kami, mangga tingali tutorial: “Kumaha Sambungkeun Toko Shopify anjeun ka app.cjdropshipping.com”.

Léngkah 4: Isikan inpormasi anu diperyogikeun, mangga émut yén harga target nyaéta harga anu anjeun pilari sareng éta kalebet biaya pengiriman ka nagara khusus anu anjeun hoyong produk anu dikirim.

Lengkah 5: Saatos anjeun ngintunkeun permintaan sumber, anjeun tiasa balik deui ka halaman di handapeun "CJ My"> panel kénca "Sourcing" sareng ningali status produk anu anjeun pikahoyong. Sareng anjeun tiasa klik "View detail" kanggo ningali inpormasi produk ieu.

  • Pada Sourcing - Pamundut sumber anjeun parantos nampi, tim kami bakal balik ka anjeun dina jam 24 -48 salami dinten bisnis normal.
  • Sourcing Sukses - Tim kami tiasa sumber produk anu khusus anjeun dipénta, anjeun tiasa ningali wincik produk ieu pikeun ningali harga produk sareng variasi anu sayogi.
  • Sourcing Gagal - Tim kami teu tiasa mendakan produsén pikeun produk khusus.

CJ ogé ngabantosan anjeun sumber ti 1688, Taobao, Aliexpress

Pasangkeun Extension Chrome di dieu: Pasang sambungan ti Google Web Store.

Upami anjeun pertama kalina masangkeun pamundut sumber ka CJ sareng énggal-énggal, anjeun tiasa ngirimkeun paménta sumber ka CJ tanpa pendaptaran.

Formulir paménta sumber di handap henteu disarankeun pikeun pangguna anu kadaptar dina CJ.

Facebook Comments