fbpx
Usaha Pangiriman Drop
Kumaha nyambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018
Gudang CJ DropShipping AS
Bayaran Layanan CJDropshipping
03 / 28 / 2018

Kumaha Ngimpor Orde Excel atanapi CSV

Pikeun ngalebetkeun pesenan anu asalna tina platform e-commerce sanés ti Shopify, anjeun kedah ngimpor pesenan anjeun sacara manual nganggo Cithakan Excel kami.

Upami anjeun nganggo platform Shopify, anjeun tiasa sambungkeun toko Shopify anjeun ka aplikasi kami sareng pesenan tiasa otomatis disimpen deui kana sistem kami.

Léngkah 1: Login ka app.cjdropshipping.com> klik kana CJ My

Léngkah 2: Sateuacan ngimpor pesenan unggul, pastikeun yén produk anu anjeun hoyong pesenan ti kami aya dina daptar SKU anjeun.

Aya cara 2 pikeun mawa produk kana daptar SKU anjeun:

  1. Produk anu kami parantos suksés kanggo anjeun saatos anjeun dipasang paménta sumber anjeun
  2. Produk anu anjeun tingali dina halaman wéb kami tiasa nambihan kana daptar SKU anjeun nalika anjeun ngahubungi perwakilan penjualan anjeun teras terang ka SKU pikeun produk anu anjeun badé daptar di handapeun daptar SKU anjeun, atanapi punten email ka SKU ka support@cjdropshipping.com, mangga nunjukkeun dina Jalur Judul: Tambihkeun ka Daptar CJ SKU kuring + nomer CJ ID anjeun atanapi nami CJ anjeun.

Léngkah 3: Dina menu "DropShipping Center"> panel sisi kénca "Pesenan Diimpor"> klik pojok kanan luhur "Orde Excel"> Pilih "Impor Anyar".

Léngkah 4: Klik dina Ikon File Excel. Catetan: anjeun ogé tiasa milih pilihan nyalin sareng témpél upami anjeun resep.

Léngkah 5: Klik "Unduh" gigireun Cék Pesenan Excel pikeun ngaunduh template kami> Klik Konpirmasi.

Léngkah 6: Buka file Excel "CJDropshippingExcelOrderTemplate.xlsx"

Léngkah 7: Entong miceun / robih jajaran luhur anu disorot warna héjo.

  • Nomer Pesenan - Nomer Pesenan ti toko e-commerce anjeun
  • SKU
    • Pikeun produk anu ngagaduhan VARIANCE, pastikeun varianna kaasup kana SKU. Salaku conto: CJABCDEF12345-Red-XXL.
    • Pikeun produk anu TIDAK JAMINAN, pastikeun "-default" kaasup kana sajumlah SKU. Salaku conto: CJABCDEF12345-standar.
    • Variance hartosna produk tiasa ngagaduhan modél, warna, ukuran jsb.

Sanggeus kabeh widang anu aya parantos dieusi, simpen file unggul.

Léngkah 8: Balik deui kana akun CJ, teras klik "Pesenan Bébas Excel"> klik dina "Upload"> Konpirmasi

Léngkah 9: Upami anjeun parantos suksés ngeusi template unggul, anjeun bakal ningali layar anu muncul anu nunjukkeun jumlah pesenan anu diimpor. Saatos Anjeun klik "Konpirmasi" anjeun bakal ningali urutan dina "ketok Proseseu Diperyogikeun" sapertos anu dipidangkeun di handap ieu.

Pariksa pesenan anu anjeun badé teraskeun, teras pencét "Tambihkeun ka Gorobag".

Upami sistem kami mendakan kasalahan dina file unggul anu anjeun unggah, punten tuturkeun undakan di handap ieu pikeun ngalereskeun kasalahan.

Léngkah 10: Layar kasalahan bakal pop up, klik "Konpirmasi"

Léngkah 11: Layar "Gagal pikeun Ngiringan" bakal nunjukkeun lapangan anu henteu leres kalayan negeskeun beureum. Pastikeun pikeun ngabenerkeun ALL garis ngagurat garis héran sateuacan resubmitting. Nalika sadaya kasalahanna dibenerkeun, pariksa pesenan anu anjeun hoyong impor.

Léngkah 12: klik "Sumuhun" pikeun nyauran ogé paréntahna

Léngkah 13: Pesenan anu parantos leres dikirim nalika anjeun badé robih bakal ngaleungit tina halaman "Gagal Draf".

Sawaktos Anjeun tos ngimpor pesenan, anjeun bakal tiasa ningali dina "Proses Diperyogikeun" ketok. Pariksa pesenan anu anjeun hoyong pikeun diolah, teras klik "Tambihkeun ka Gorobag" kanggo mayar pamayaran.

Punten Catet, urang henteu tiasa ngolah pesenan sateuacan nampi pembayaran dina pesenan.

Facebook Comments