fbpx
Usaha Pangiriman Drop
Kumaha Sambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com
03 / 26 / 2018
Gudang CJ DropShipping AS
Bayaran Layanan CJDropshipping
03 / 28 / 2018

Kumaha Ngimpor Orde Excel atanapi CSV

Pikeun nempatkeun pesenan tina platform e-commerce lian ti Shopify kalayan gampang, aya cara pikeun ngimpor pesenan anjeun nganggo Cithakan Excel kami sacara manual.

Upami anjeun nganggo platform Shopify, anjeun tiasa sambungkeun toko Shopify anjeun ka aplikasi kami sareng pesenan tiasa otomatis disimpen deui kana sistem kami.

Upami anjeun ngagunakeun platform anu sanés teu terpadu sareng kami, punten tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu pikeun ngalebetkeun pesenan ka kami.

Lengkah 1: Lebet pikeun app.cjdropshipping.com anjeun> klik kana CJ My

Lengkah 2: Sateuacan ngimpor pesenan unggul, pastikeun yén produk anjeun badé mesen ti kami parantos ditambah kana daptar SKU anjeun.

Aya 2 jinis produk anu tiasa nambihan kana daptar SKU anjeun:

  1. Produk anu ku urang suksés sourced pikeun anjeun saatos anjeun pasang paménta sumber anjeun
  2. produk dina ramatloka kami.

Léngkah 3: Dina DropShipping Center> Pesenan anu Diimpor> Paréntah Émbaran> Impor Anyar.

Léngkah 4: Klik dina File File Ikon. Catetan: anjeun ogé tiasa milih pilihan nyalin sareng nempelkeun ngadamel pesenan upami éta henteu mesen.

Lengkah 5: Klik download disapalih Cithakan Pesenan Excel pikeun ngundeur template kami> Klik Konpirmasi.

Lengkah 6: Bukak File Excel 'CJDropshippingExcelOrderTemplate.xlsx'

Lengkah 7: Entong ngaleupaskeun / ngarobih barisan luhur disorot sareng hejo.

  • Nomer Pesenan - Nomer Pesenan ti toko e-commerce anjeun
  • SKU
    • Pikeun produk anu ngagaduhan HENTEU, pastikeun varian kaasup kana SKU. Salaku conto: CJABCDEF12345-Beureum-XXL.
    • Pikeun produk anu teu KASIH, pastikeun "-dipanjang”Kalebet nomer SKU. Salaku conto: CJABCDEF12345-standar.
    • Variant hartosna produk tiasa ngagaduhan model, warna, ukuran, sareng sajabana.

Sanggeus kabeh widang anu aya parantos dieusi, simpen file unggul.

Lengkah 8: Balik deui kana akun CJ, teras pencét Impor Pesenan Excel> klik dina Upload> Konpirmasi

Léngkah 9: Upami anjeun parantos suksés ngeusian template unggul, anjeun bakal ningali layar anu muncul anu nunjukkeun jumlah pesenan anu diimpor. Saatos Anjeun klik 'Confirm' anjeun bakal ningali paréntah dina 'Proses Diperyogikeun' sapertos dipidangkeun di handap ieu.

Pariksa pesenan anu anjeun badé teraskeun, teras pencét 'Tambihkeun kana karanjang'.

Upami sistem kami ngaleungitkeun kasalahan dina file unggul anu anjeun unggah, punten tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu pikeun ngalereskeun kasalahan.

Lengkah 10: Layar kasalahan bakal pop up, klik 'Konpirmasi'.

Léngkah 11: Layar 'gagal pikeun Ngiringan' bakal nunjukkeun widang anu henteu leres kalayan negeskeun beureum. Pastikeun pikeun ngalereskeun ALL widang garis garis beureum sateuacan resubmitting. Nalika sadaya kasalahanna dibenerkeun, pariksa pesenan anu anjeun hoyong impor.

Léngkah 12: Klik 'Sumuhun' pikeun ngirimkeun pesenan na

Léngkah 13: Pesenan anu parantos leres dikintunkeun nalika anjeun ngarobih parobihan bakal ngaleungit tina halaman 'Gagal kana Draf'.

Sawaktos Anjeun tos ngimpor pesenan, anjeun bakal ningali éta handapeun 'Proses Diperyogikeun'. Pariksa pesenan anu anjeun hoyong pikeun diolah, teras klik 'Add to Cart' kanggo ngadamel pamayaran.

Punten Catet, urang ngan ukur tiasa ngolah pesenan saatos nampi pembayaran dina paréntah.

Facebook Comments