fbpx
Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Kumaha Ngimpor Orde Excel atanapi CSV
03 / 26 / 2018

Kumaha Sambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com

Usaha Pangiriman Drop

Leupaskeun Pangiriman Shopify

Pencét Di dieu pikeun Masang langkung gancang: CJDropshipping on Toko Toko APP

Anjeun tiasa ogé milarian CJDropshipping Toko APP Store

Ngidéntikasi aplikasi anjeun pikeun nyandak Toko Shopify anjeun tiasa ngijinkeun anjeun 1. gampang ngirim paménta sumber ngeunaan item anu aya di Shopify Shop anjeun; 2. sambungkeun barang-barang di toko anjeun sareng barang anu parantos kami hasilkeun pikeun anjeun; 3. sacara otomatis tarik pesenan Shopify anjeun ka aplikasi kami pikeun diolah. Sakali pesenan parantos mayar sareng diprosés, nomer palacak bakal otomatis disinkronkeun ka toko Shopify anjeun.

Lengkah 1: Nyambungkeun Toko Shopify anjeun sareng kami, login akun CJ anjeun, klik "CJ My"

Léngkah 2: Klik dina otorisasi

Léngkah 3: Pilih "Shopify" teras klik "Tambahkeun Toko"

Léngkah 4: Lebetkeun Alamat Shopify anjeun

Léngkah 5: Asup ka Akun Shopify anjeun sareng turutan léngkah dina Shopify pikeun ngundeur aplikasi kami.

Ku nyambungkeun akun Shopify anjeun ka aplikasi kami, anjeun ngajukeun kami pikeun nyandak nami Pelanggan anjeun, Alamat Pelanggan, produk (aranjeunna) anu aranjeunna mésér, kuantitas unggal produk sareng nomer pamundut di toko anjeun anu bakal ngamungkinkeun urang ngahasilkeun sareng ngolah pesenan Shopify anjeun sacara efektif sareng otomatis.

Lengkah 6: Saatos réngsé masang aplikasi kami di toko Shopify anjeun, anjeun ningali jandela anu muncul sareng ucapkeun "Otorisasi Suksés".

Lengkah 7: Anjeun tiasa balik deui ka "CJ My", klik dina menu "Otorisasi" ningali status Toko anjeun parantos diaktipkeun.

Facebook Comments