fbpx
Kumaha Kirimkeun Panjaluk Sourcing dina app.cjdropshipping.com
03 / 25 / 2018
Kumaha Ngimpor Orde Excel atanapi CSV
03 / 26 / 2018

Kumaha nyambungkeun Toko Shopify pikeun app.cjdropshipping.com

Usaha Pangiriman Drop

Leupaskeun Pangiriman Shopify

Ngidinan aplikasi anjeun pikeun nyandak Toko Shopify anjeun bakal ngamungkinkeun anjeun gampang ngirimkeun pamundut sumber dina barang-barang anu didaptarkeun di Shopify Shop anjeun, sambungkeun barang-barang toko anjeun sareng barang-barang anu kami hasilkeun pikeun anjeun, sareng otomatis ngékspor pesenan anjeun dina Shopify pamustunganana pikeun aplikasi kami. Sakali pesenan parantos parantos mayar sareng diprosés, nomer palacak sacara otomatis bakal nyicingan ka toko Shopify anjeun.

Léngkah 1: Pikeun nyambungkeun Toko Shopify anjeun sareng kami, login ka akun CJ anjeun, klik "CJ My"

Léngkah 2: Klik dina otorisasi

Léngkah 3: Klik dina "Tambahkeun Toko"

Léngkah 4: Lebetkeun Alamat Shopify anjeun

Léngkah 5: Lebet ka Akun Shopify anjeun sareng turutan léngkah dina Shopify pikeun ngunduh Aplikasi kami.

Ku nyambungkeun akun Shopify anjeun ka aplikasi kami, anjeun ngajukeun kami pikeun nyandak nami Pelanggan anjeun, Alamat Pelanggan, produk (aranjeunna) anu aranjeunna mésér, kuantitas unggal produk sareng nomer pamundut di toko anjeun anu bakal ngamungkinkeun urang sacara efektif sareng otomatis ngahasilkeun sareng ngolah pesenan Shopify anjeun.

Léngkah 6: Sakali salse pasang aplikasi kami di Shopify Shop anjeun, anjeun ningali jandela anu nyarios anu nyarios "otorisasi suksés"

Léngkah 7: Anjeun tiasa uih deui ka "CJ My", klik dina menu "Otorisasi" ningali yén status Toko anjeun diaktipkeun.

Facebook Comments