fbpx
Kumaha mupus cookies?
04 / 30 / 2018
Pusat Pangantosan Internasional 10 Internasional atanapi Logistics Company pikeun pakaitna di Cina
05 / 05 / 2018

Kumaha Gawé sareng CJDropShipping

Mimiti, anjeun kedah damel Akun anjeun nyalira. Jieun Akun anyar
Anjeun kedah angkat tutorial diajar kumaha ngamimitian sareng skala usaha pangiriman skala.
CJdropshipping mangrupikeun salah sahiji supplier pangiriman anu pangsaéna sareng solusi kanggo dropshippers. Anjeun tiasa nyambungkeun WeD2C anjeun, Shopify, WooCommerce, eBay, Amazon, Lazada, toko jeung toko Shopee. CJ otomatis nyusun sistem ngolah.
Ieu gambaran ngeunaan CJDropshipping - Lengkah ku Léngkah:

Jenis 1: Ngajual CJ ​​APP aya Produk.

  1. Daptar produk CJ di toko anjeun Lalajo Tutorial sareng pesenan bakal otomatis ngahasilkeun sakali anjeun meunang ngajualan.
  2. Anjeun tiasa nempatkeun seratan pangiriman liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial.

Jenis 2: Ngajual Produk anu teu aya dina app.cjdropshipping.com

  1. Hayu urang terang anu pangsaéna sareng pésta atanapi gambar Aliexpress supplier anjeun ayeuna. Teras we bakal nyobian sumber sareng nyarioskeun anjeun harga anu langkung saé tibatan ti ngajual ayeuna anjeun. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu pikeun terang langkung seueur kumaha masangkeun pamundut sumber. Lalajo Tutorial
  2. Upami anjeun resep harga, teras kirimkeun pesenan ka kami. Anjeun tiasa nempatkeun seratan pangiriman liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial. Anjeun ogé tiasa nempatkeun CSV atanapi EXCEL serelek pesenan pengiriman. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial.
  3. Sakali anjeun mayar pesenan pengiriman serelek, maka kami bakal nyobian ngalaksanakeun pesenan dina dinten anu sami upami aya saham produk ieu, sareng ngahasilkeun angka pengukuran pikeun sakabéh éta.
Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!