fbpx
Pusat Pangantosan Internasional 10 Internasional atanapi Logistics Company pikeun pakaitna di Cina
05 / 05 / 2018
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018

Kumaha persiapan sacara otomatis leupaskeun pesenan pengiriman pesenan ti CJ APP

Nalika anjeun ngadaptarkeun akun CJ, anjeun tiasa heran kumaha ngirim pesenan sacara otomatis. Ieu sababaraha arah pikeun anjeun pikeun ngahontal éta. Saatos léngkah-léngkah ieu, tim CJ bakal sacara otomatis ngadamel pesenan di toko anjeun, kirimkeun kanggo anjeun sareng kirimkeun nomer pelacak ka para nasabah.

Arah basajan:

  1. Aktipkeun toko : Ku CJ → Otoritas
  2. Sambungkeun produk: ① sambungan otomatis requestsourcing request ③listing
  3. pamayaran

Petunjuk Rinci:

1. Mimiti, anjeun kedah ngaktipkeun toko anjeun. Asup sareng klik CJ My. Rengse léngkah-léngkah ieu pikeun nambihan toko anjeun, teras anjeun bakal mendakan status toko diaktipkeun.

2. Aya tilu kaayaan pikeun produk anu dipikahoyong.

① Anjeun badé ngajantenkeun kami salaku pembekal barang anu tos aya. Janten anjeun tiasa "Tambihan konéksi otomatis" pikeun nyambungkeun produk anjeun sareng anu kami.

Pin produk anu anjeun hoyong ngadamel urang supplier, teras klik "pertandingan" pikeun milih sababaraha kecap konci pikeun dipilarian. Akhirna, sambungkeun produk anu sami anu anjeun tiasa milarian ti CJ APP

Sambungkeun Varian sareng pilih metodeu pengiriman anu bakal anjeun pake, teras kirimkeun. Maka sistem bakal ngawitan nyingkronkeun pesenan pikeun produk ieu!

② Upami anjeun teu mendakan produk anu sami, anjeun tiasa pasang sumber pangabutuht pada produk éta. Tim kami bakal nyobian pangsaéna pikeun milari produk anu cocog sareng anjeun. Anjeun tiasa pariksa status produk sourced dina kaca sumber.

Abdi CJ》 Sourcing》Nyuhunkeun Nyarios Sourcing

Sourcing asalna tina toko anjeun.

Sourcing asalna tina tumbu atanapi gambar anjeun

Rampungkeun formulir di luhur maka anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

③ Upami anjeun hoyong nambihan sababaraha produk anyar di toko anjeun. Ngan klik tombol "daftar", teras éta bakal angkat ka toko anjeun.

PS: Jumlah harga produkna sami sareng harga produk ditambah biaya pengiriman.

3. Anjeun tiasa angkat ka My CJ >> DropShipping Center pikeun pariksa pesenan anu sistem sacara otomatis dijalankeun, sareng milih pesenan anu anjeun badé angkat ka kami.

Saatos pesenan anjeun ngadamel pesenan, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngan ukur mayar kami pikeun produk. Sareng tim CJ bakal ngalakukeun sagala hal anu pangsaéna pikeun anjeun.

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

Entong hilap nyarios ka kami upami anjeun ngagaduhan patarosan.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!