fbpx
Pusat Pangantosan Internasional 10 Internasional atanapi Logistics Company pikeun pakaitna di Cina
05 / 05 / 2018
Naha damel sareng CJDropshipping, sareng naon éta nawiskeun sareng kakuatan?
05 / 16 / 2018

Kumaha Cara Ngeset Drop Pangiriman Otomatis tina CJ APP

Nalika anjeun ngadaptarkeun akun CJ, anjeun tiasa heran kumaha ngirim pesenan sacara otomatis. Ieu sababaraha arah pikeun anjeun pikeun ngahontal éta. Saatos léngkah-léngkah ieu, tim CJ bakal sacara otomatis ngadamel pesenan di toko anjeun, kirimkeun kanggo anjeun sareng kirimkeun nomer pelacak ka para nasabah.

Arah basajan:

  1. Aktipkeun toko : Ku CJ → Otoritas
  2. Sambungkeun produk: ① sambungan otomatis requestsourcing request ③listing
  3. pamayaran

Petunjuk Rinci:

Ieu ogé video pidéo pikeun anjeun:

1. Mimiti, anjeun kedah ngaktipkeun toko anjeun. Asup sareng klik CJ My. Rengse léngkah-léngkah ieu pikeun nambihan toko anjeun, teras anjeun bakal mendakan status toko diaktipkeun.

2. Aya tilu kaayaan pikeun produk anu dipikahoyong.

① Anjeun badé ngajantenkeun kami salaku pembekal barang anu tos aya. Janten anjeun tiasa "Tambihan konéksi otomatis" pikeun nyambungkeun produk anjeun sareng anu kami.

Pin produk anu anjeun hoyong kami janten supplier, teras klik "pertandingan" pikeun milih sababaraha kecap konci pikeun dipilarian. Sareng anjeun tiasa milarian produk ieu ku gambarna. Akhirna, sambungkeun produk anu sami anu anjeun tiasa milarian ti CJ APP. Upami anjeun henteu tiasa mendakan. Anjeun tiasa ngirim paménta sourcing ka kami. Ogé, urang gaduh fitur énggal anu sanés Pitur Sambungan CJ sacara otomatis.

Sambungkeun varian sareng pilih metode pengiriman anu bakal anjeun pake, teras kirimkeun. Maka sistem bakal ngawitan nyingkronkeun pesenan pikeun produk ieu!

② Upami anjeun teu mendakan produk anu sami, anjeun tiasa pasang paménta sumber dina produk éta. Tim kami bakal nyobian pangsaéna pikeun milari produk anu cocog sareng anjeun. Anjeun tiasa pariksa status produk sourced dina halaman sumber.

Abdi CJ >> Ngasuh >> Nyuhunkeun Nyarios Sourcing

Sumber produk anu aya di toko anjeun.

Sumber produk sareng tautan atanapi gambarna

Rampungkeun formulir di luhur maka anjeun tiasa kirimkeun ka kami.

③ Upami anjeun hoyong nambihan sababaraha produk énggal di CJ ka toko anjeun. Ngan klik tombol "daftar", teras éta bakal angkat ka toko anjeun.

PS: Jumlah harga produkna sami sareng harga produk ditambah biaya pengirimanana.

3. Anjeun tiasa angkat ka My CJ >> DropShipping Center pikeun pariksa paréntah anu sistem anu otomatis dijalankeun, sareng pilih pesenan anu anjeun badé tempat ka kami.

Saatos palanggan ngadamel pesenan anjeun, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngan ukur mayar kami pikeun produk. Sareng tim CJ bakal ngalakukeun sagala hal anu pangsaéna pikeun anjeun.

Entong hilap nyarios ka kami upami anjeun ngagaduhan patarosan.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!