fbpx
Kumaha carana damel sareng CJDropShipping
05 / 03 / 2018
Kumaha persiapan sacara otomatis leupaskeun pesenan pengiriman pesenan ti CJ APP
05 / 05 / 2018

Pusat Pangantosan Internasional 10 Internasional atanapi Logistics Company pikeun pakaitna di Cina

Seueur anu ngeceskeun nganggo jalan tradisional pikeun nganggo DHL, UPS, FedEx, TNT atanapi wadah pangiriman pikeun ngirim pesenan bulk ka gudang luar negeri maranéhanana teras nganggo pusat minuhan lokal pikeun ngirim pesenan ka nasabahna.

Ieu mangrupikeun metode anu tinggaleun jaman anu teu ukur episien tapi ogé henteu éfisién. Pilihan anu langkung saé bakal disarengan sareng salah sahiji Top FNMADX International Fulfillment Center 10 anu ayeuna bakal gaduh réa popularitas dina arena pengiriman barang.

RANK NO. 1 - CJDROPSHIPPING.COM

waktuna sae - Daripada ngirimkeun konténer peuntas laut pikeun sababaraha pusat penatuhan lokal di sakumna dunya, naha henteu milih waé CJ Dropshipping dimana aranjeunna tiasa ngirim barang anu anjeun ngajual di mana waé di dunya ti China? Logistik Cina sigana mangrupikeun salah sahiji prasarana anu canggih di China. Pangiriman domestik di Cina sami-sami dugi ka tilu dinten maksimal. Ieu ngirangan waktos pangiriman, nyederhanakeun prosés logistik, sareng anjeun ngan ukur kedah ngurus SATU pusat anu minuhan tinimbang 10 anu lokal.

biaya handap - CJ Dropshipping ngabogaan 100,000 sq. ft. (sareng masih ngembangkeun) gudang kanggo imah sadaya panemuan produk-produk anu anjeun buncis. Aranjeunna moal ngecas biaya gudang upami anjeun ngiringan produk liwat jasa éta (FREE biaya). Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pikeun langkung https://app.cjdropshipping.com sareng ngadaptar pikeun ngamimitian ngintunkeun paménta sumber.

Henteu Kéngingkeun Inventori - Nalika anjeun ngirim kapal produk ka puseur minuhan lokal, kalolobaanana bakal ngeusi batre anjeun atanapi gudang barang anu basi. Ti saprak CJ Dropshipping oge akar di pasar dagangan Yiwu, aranjeunna tiasa pre-stock barang anu anjeun jual saé pikeun mastikeun prosés pesenan anjeun unggal dinten, tapi aranjeunna ogé tiasa uih deui ngaluarkeun deui inventaris ka pabrik janten anjeun henteu kedah nanggung deui biaya inventories anu teu payu. Ngadalikeun tingkat inventar kanggo toko dropshipping anjeun nyaéta layanan gratis anu gratis upami anjeun milih ngagunakeun platformna: https://app.cjdropshipping.com

Nyederhanakeun prosés - CJ Dropshipping ogé mempermudah prosés pikeun anjeun. Aya seueur jalma pikeun backend dina raraga pikeun produk anjeun angkat ti pabrik ka leungeun palanggan. Aya pabrik atanapi pabrik, perusahaan pamariksaan kualitas, perusahaan logistik, sareng pusat minuhan. CJ Dropshipping ngalebetkeun sadayana tahapan éta janten kontak anjeun ngan ukur ngahubungan ti produk anjeun tina produsén pikeun mariksa kualitas produk anu sumping, nyusun produk pikeun ngajemput sareng dikirim ku para operator lokal anu teras-terasan ngabantosan produk pikeun. jelas pelanggan supados tiasa angkat ka tangan palanggan anjeun. CJ Dropshipping platform ogé nyayogikeun anjeun ngawas status produk ti sumber pikeun ngolah, ka kirimkeun sadayana dina hiji tempat. Anjeun tiasa ningali sadayana ékosistem ku ngadaptar dina https://app.cjdropshipping.com

Waktos pangiriman gancang - Kusabab CJ titisan mangrupikeun hiji-hijina anu ngadamel prosés ti mimiti dugi ka rengse, éta nyéépkeun waktos berkomunikasi tina hiji lengkah ka salajengna. Éta ogé ngagaduhan Gudang AS sorangan sareng metode pengirimanana sorangan anu ngeureunkeun waktos pangiriman ka dinten 7-10 tinimbang dinten biasa 12-20 dinten ku ePacket.

Ngahijikeun sareng Toko Toko - Platformna ngintegrasikeun sacara lancar sareng toko-toko Shopify sareng otomatis tiasa narik pesenan ti Shopify Stores pikeun anjeun pikeun nempatkeun pesenan dina platformna. Sakali pesenan parantos diolah, nomer lacak otomatis bakal aya deui otomatis ka toko Shopify anjeun supados nasabah tiasa ngalacak status bungkusan aranjeunna tanpa karya tambahan ti anjeun.

Henteu Kéngingkeun Orde Minimal - ieu mangrupikeun titik jual anu ageung pikeun anu nembé dimimitian dina titisan.

Layanan Palanggan Inggris - Salah sahiji aspék anu paling frustasi pikeun nyusun kiriman ku cara tradisional nyaéta yén anjeun kedah tiasa nyarios basa Cina atanapi anjeun kedah gaduh pamahaman anu saé "Chinglish" pikeun komunikasi naon anu anjeun karep kana padagang anu sanés. CJ Dropshipping nyayogikeun layanan palanggan nasabah Inggris profésional.

CJ Dropshipping gampang muncul salaku Top 1 salaku pusat minuhan internasional sabab aranjeunna ngagaduhan posisi salaku toko mandeg kanggo toko séwang-séwangan sareng ngaleungitkeun seueur kerumitan anu aya hubunganna sareng panyusun logistik.

Tutorial: Kumaha Pamakéan Ladénan CJ.

RANK NO. 2 - CJDROPSHIP.COM

Anjeun tiasa ningali kana CJDropship.com salaku alternatif pikeun CJDropshipping.com. CJDropship mangrupikeun panyipta asli CJDropshipping.com. CJ Dropshipping mangrupikeun perusahaan anu berpengalaman anu tiasa ngadamel sadaya léngkah-léngkah anu Anjeun tempo pusat pameretan internasional.

Ngan pikeun ngémutan deui, ieu mangrupikeun pedah ngagunakeun CJ Dropship.com

  1. Teu aya inventaris kaleuleuwihan bari tetep nyayogikeun prosés anu sami
  2. Pamariksaan kualitas gratis
  3. Waktos pangiriman énggalan
  4. Eusi video dina produk upami dipundut, eusina pidéo umumna sayogi tiasa diunduh kalayan biaya anu alit
  5. Gudang AS - ngirangan kasempetan tina leungit bungkusan sareng pondok waktos pangiriman
  6. Sumber bebas!
  7. Henteu aya kuantitas minimum - ideu pikeun anu hoyong nguji pasar kalayan produk anu béda
  8. Dukungan pelanggan Inggris

Tutorial: Kumaha Pamakéan Ladénan CJ.

RANK NO. 3 - CUTEJEWLERY.CN

Upami anjeun ayeuna nganggo Aliexpress pikeun minuhan tumuhna, anggap cutejewlery.cn salaku alternatif pikeun pasangan minuhan anjeun. Aranjeunna parantos damel sareng Alibaba (Aliexpress handapeun kapamilikan anu sami sareng Alibaba) ti saprak 2015 sareng kéngingkeun seueur langganan ti saprak éta.

Hal anu anjeun tiasa lakukeun via cutejewlery.cn:

  • Nyuhunkeun sumber Produk Kirim sareng titisan naon waé anu teu ngagaduhan
  • Tempatkeun CSV bulk atanapi EXCEL dropshipping pesenan ku cara ngolah pesenan anjeun
  • Toko Aliexpress sayogi pikeun nyingkronkeun sareng aplikasi manajemén mesen sapertos Oberlo
  • API anu ngahiji sareng Toko Toko
  • Rekomendasi Ecological panganyarna pikeun ngajaga anjeun diobral ngeunaan barang jual panas
  • Produksi pidéo atanapi jasa produksi fotografi sayogi upami dipénta produk anu anjeun daptar di toko e-commerce.

RANK NO. 4 - Ngadaptar kadaptar EMS (e-packet) Cina

Epacket mangrupikeun padika anu populer di antawis dropshippers. Tapi, tetenggerna gaduh hubungan cinta-hate kalayan ngagunakeun metodeu ieu pikeun minuhan pesenanana kusabab waktos pangiriman anu panjang sareng kanaékan persentase bungkus anu rusak atanapi leungit. Nomer nyukcruk dina hiji Epacket tiasa nunjukkeun yén éta dina tempat anu tinangtu pikeun dinten 15 sareng pelacak henteu aya apdet kana status bungkusan. Kaayaan sapertos ieu tiasa gampang memicu masalah para nasabah sareng sengketa paypal hasilna henteu ngan ukur rugi kauntungan sareng biaya iklan tapi ogé hukuman tambahan pikeun henteu nedunan pesenan ku Paypal atanapi Shopify.

EMS mangrupikeun pos internasional Express Mail Service, pikeun dokumén sareng barang dagangan, anu ditawarkeun ku operator pos na Uni Pos Uni (UPU) nyambungkeun langkung ti 180 nagara sareng wilayah di sakuliah dunya.

  • Jasa prioritas jasa - EMS ngalakukeun prioritas tina jasa pos anu sanés.
  • alus teuing - Jaringan global EMS gaduh anu paling aksés aksés pelanggan di dunya dumasar kana lokét Kantor Pos.
  • Jaringan pangiriman pangbadagna di dunya - Operator pos EMS gaduh jangkauan mil anu pangageungna di sadayana di dunya dirojong ku jaringan pangiriman pos pikeun ngahontal unggal bisnis sareng warga di dunya.

RANK NO. 5 - StO Express

Merek STO diadegkeun dina 1993. Perusahaan ieu komitmen kana konstruksi sareng pangwangunan merek nasional, sareng terus ningkatkeun sistem operasi tilu diménsi tina jaringan terminal, jaringan angkutan transit sareng jaringan inpormasi. Dumasar bisnis pangiriman ekspres tradisional, éta pinuh asup kana kolom e-commerce, sareng profésional Ladénan sareng manajemén kualitas anu ketat promosi pangembangan industri pengiriman ekspres di China.

Kalayan pamekaran pasar pangiriman ekspres di China, STO Express terus aktip ngajajah usaha-usaha na muncul bari nyayogikeun jasa pengiriman ekspres tradisional, nyayogikeun palanggan warehousing, distribusi, sistem, layanan palanggan sareng jasa logistik B2C sapisan-eureun, pangmayaran pamayaran, saluran berharga. Pengangkutan ranté tiis sareng jasa sanésna parantos ngadegkeun sajumlah organisasi bisnis sapertos pangumpulan inpormasi, pangembangan pasar, pamedal logistik sareng pangiriman ekspres. Dina waktos anu sami, STO Express ogé giat ngabangun ngawangun sistem jasa gudang luar negeri global pikeun nyayogikeun perusahaan e-commerce cross-border kalayan layanan ranté-eureun sapertos transportasi sirah-sirah, clearance adat, manajemén gudang, inventory ngontrol, ngolah urutan, distribusi logistik sareng inpormasi inpormasi. Dina ayeuna, usaha internasional STO parantos ngembang ka Amérika Serikat, Rusia, Australia, Kanada, Koréa Kidul, Jepang, Selandia Anyar, Indonesia, Nepal, Inggris, Walanda, Eropa, Malaysia, Thailand, Bangladesh sareng nagara-nagara sanés.

Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan, STO Express parantos ngadegkeun jaringan pangiriman ekspres anu lengkep sareng lancar di sakumna. Nalika Januari 2018, perusahaan ngagaduhan toko sareng cabang mandiri 1,899, langkung seueur ti toko sareng toko 20,000, langkung ti 15,000 toko kota, langkung ti 90 pusat pamindahan langsung sareng henteu langsung sareng departemén penerbangan, sareng seueur karyawan 300,000. Unggal taun, ampir 10,000 damelan énggal didamel.

Dina bulan Agustus 2017, STO suksés mekarkeun sareng ngaluncurkeun sistem "STO Express" anyar sareng hak harta intelektual bebas. Sistem ieu mangrupikeun sistem operasi inti tina STO sareng kalebet: jasa kiriman ekspres, kualitas layanan, sumber transportasi, pamukiman kauangan, Analisis data, sistem internasional, asihan otomatis sareng seueur modul fungsional sanésna. Dina waktos anu sami, pangkalan data dasar bebas Herntong diwangun deui pikeun ngajagaan kaamanan inpormasi tina sakabéh jaringan, pangguna hasil ngahijikeun, otoritas ngahijikeun, oténtikasi ngahijikeun, sareng kaamanan hasil ngahijikeun. Nyayogikeun operasi, inpormasi, padumukan, sareng fungsi manajemén pikeun usaha domestik sareng internasional sareng puseur distribusi anu lega.

Dina 2017, Shentong Express ngahontal hasil anu luar biasa dina logistik pinter sareng aplikasi ilmiah sareng téknologi. Perangkat asihan otomatis, scanning, timbangan, sareng alat ukuran tiasa dianggo dina jumlahna ageung, khususna di Yiwu, Zhengzhou, Tianjin, sareng sistem "Pengirangan" Little Kuning ". Dina hiji waktos, éta janten Net Red, nambahan warna caang kana inovasi téknologi kiriman China. Dina widang héjo industri pangiriman ekspres, STO Express nuju ngalaksanakeun kantong chip écoosi. Dibandingkeun sareng kantong anyaman pakai buang, kantong énggal tiasa kalis sareng nganggo tahan, ngirangan karusakan; daur ulang, tabungan ongkos; bahan perlindungan lingkungan, spésifikasi seragam sareng seueur kauntungan anu sanés. Tanggal Agustus 2017, iwal ti wilayah Tibét, pusat transshipment jaringan STO parantos ngalaksanakeun ngagunakeun kit konstruksi eko-bag. Unggal dinten, kantong eco-180,000 dianggo di sapanjang jaringan, anu hartosna ngahémat 180,000 sakali sapoé. Kantong jinisna nyaéta 1.971 milyar sataun. STO Express nyaéta ngalaksanakeun konsép panyalindungan lingkungan karbon-rendah sareng pangembangan héjo kalayan tindakan praktis.

Dina prosés pangwangunan sareng ékspansi perusahaan, STO Express aktip ngalaksanakeun tugas warga perusahaan sareng ngalaksanakeun tanggung jawab sosial dina sagala rupa aspék. Éta parantos ngaluncurkeun sakedik-saé, bantuan-mahasiswa, bantosan, hiji-hiji-bantuan, miara barudak kénca, sareng transportasi gratis kanggo barudak di daérah pagunungan anu mikabutuh. Bahan, sumbangan tina 40 juta, pembentukan dana insentip pendidikan sareng ngajar sareng seueur kagiatan kasejahteraan sosial. Perusahaan parantos kéngingkeun sababaraha kajujuran sapertos "Charity Star", "Mayor Enterprise Shanghai Express Industry Development Contribution", "Shanghai May Labor Award", jrrd parantos meunang reputasi industri sareng nyebarkeun énergi positip na industri.

Ayeuna, STO mangrupikeun Wakil Présidén China Express, Paguyuban Industri Express Express sareng Zhejiang Express Industry Association, sareng waralaba na ogé wakil presiden atanapi badan pamaréntahan di unggal propinsi. Dina 2017, STO nampi 2017 China Express Social Responsibility Award, 2017 China China Express Year Award Award, sareng 2017 Top Ten Inovation Award. Dina 2016, Shentong Express meunang Perusahaan Logistik Nasional Top 100, Top 100 Pajak Pajak di Kacamatan Qingpu, Advanced Koléksi pikeun Manajemén nyetir Aman di Shanghai, sareng Pangwangunan Pangembangan Bisnis Internasional Terbaik pikeun China Express. Ningali waktos ka hareup, STO bakal teras ngajunjung konsep jasa tina "Miara Anjeun sareng Me" sareng bakal ngagunakeun téknologi sareng bakat salaku kakuatan pendorong pikeun ningkatkeun pidangan pangabisa jasa sareng tingkat industri pangiriman ekspres di masarakat sareng aktip milu dina nasional "Salah sahiji Sabuk sareng Hiji Jalan" strategi sareng pangiriman éksprés. "Pangembangan" ka "kulon" sareng "ka luar" bakal ngajantenkeun Shentong Express janten perusahaan anu ditunjukkeun pikeun industri pangiriman ekspres di China, Asia, bahkan dunya, ngajantenkeun palanggan ti seluruh dunya pikeun mikaresep jasa pangiriman ekspresi kualitas tinggi di China .

RANK NO. 6 - Yuantong Express

Yuantong Express Co, Ltd (disebutna Yuantong Express) diadegkeun dina Mei 28th, 2000. Ayeuna parantos janten grup perusahaan skala ageung anu nyangking logistik ekspres anyar, téknologi anyar, toko énggal, énggal anyar, segmen bisnis kaséhatan anyar sareng bisnis internasional. . Nilai inti perusahaan nyaéta "integritas, inovasi, sareng ngabagi"; posisi nyaéta "platform pangiriman ekspresi pikeun téknologi inpormasi Internét"; visi na nyaéta “pangiriman ekspres Cina, sareng dunya di fingertips kami”.

Dina Oktober 20, 2016, pangiriman ekspres Yuantong (600233.SH) mangrupikeun anu munggaran didaptarkeun di industri. Dina 2017, éta ngagaduhan perusahaan anu didaptarkeun Hong Kong Xianda International Logistics Holdings Limited (06123.HK), sareng dina bulan Pebruari 28, 2018, éta dirobih janten "Yutong Express (International) Holdings Co., Ltd.".

Salaku perusahaan pangiriman ekspres pribadi sareng maskapai domestik, Yuantong Aviation parantos ngempur pesawat kargo milik 10 mandiri sareng dasarna ngawangun jaringan jalur anu nutupan sadaya daérah utama. Jumlah total roda kabin beuteung ngaleuwihan 1,000, ngalangkungan langkung seueur ti kota domestik 120.

Di Cina, Yuantong ayeuna gaduh langkung seueur karyawan 400,000, pusat transshipment 118, sareng langkung ti toko pangiriman 68,000. Laju liputan jaringan kota di luhureun tingkat kabupaten mangrupikeun 98%, sareng rata-rata volume pangiriman unggal dintenna ngaleuwihan 20 juta. Baris pangsaosan pasar di payuneun industri. Dina komunitas internasional, Yuantong International Network nyertakeun opat benua sarta ngagaduhan situs operasi langsung langsung 60 anu langkung seueur langkung ti nagara-nagara sareng wilayah 50. Langkung ti rute internasional 2,000 parantos dibuka sareng agén jaringan luar negeri parantos ngiringan ngaliwatan 1,000. Dina waktos anu sami, Global Parcel Alliance (GPA) anu diprakarsai ku perusahaan ogé hiji-hijina platform aliansi ekspres logistic internasional anu dimulai ku perusahaan pangiriman logistik domestik.

Dina waktos anu sami, perusahaan ogé nyayogikeun produk sareng jasa anu nutupan lima bagéan bisnis utama, sareng komitmen ngawangun platform logistik anu nyayogikeun solusi logistik terpadu.

Dina bidang inovasi ilmiah sareng téknologi, Yuantong negeskeun yén sains sareng téknologi butuh produktivitas, sareng inovasi téknologi ngabalukarkeun pangembangan perusahaan masa depan. Léngkah salajengna mangrupikeun pamimpin gabungan dina kaunggulan ngabagi sareng ngabagi inpormasi logistik sareng aplikasi laboratorium rékayasa nasional pikeun ngamajukeun paningkatan élmu kapinteran élmu jeung téknologi.

Dina widang perlindungan lingkungan héjo, Yuantong parantos netepkeun konsép héjo, terus ngajalajah modél énggal pangiriman ekspresan héjo, aktipkeun pangwangunan logistik héjo ngalangkungan bungkusan héjo, teras-terasan ngagemkeun kendaraan kiriman listrik, sareng ngaluncurkeun perikatan aliansi héjo, tetep dina nyiptakeun pamekaran "héjo" sustainable. Perusahaan logistik ekspres.

Dina waktos anu sami, perusahaan ogé nyayogikeun produk sareng jasa anu nutupan lima bagéan bisnis utama, sareng komitmen ngawangun platform logistik anu nyayogikeun solusi logistik terpadu.

RANK NO. 7 - ZTO Express

Zhongtong Express diadegkeun dina Mei 8, 2002. Ieu mangrupikeun perusahaan kelompok skala anu ngahijikeun pangiriman ekspres, logistik, e-commerce sareng jasa percetakan. Mérek dagang kadaptar "Zhongtong®" sareng "zto®".

Dina bimbingan nilai-nilai inti tina "Sharing Sharing, Trust and Responsibility, Inovation and Entrepreneurship," sadaya masarakat Zhongtong komitmen kana misi "ngagunakeun produk urang pikeun nyiptakeun kesejahteraan jalma langkung" sareng nyayogikeun jasa anu cekap, aman sareng ekonomis . Ladenan pangiriman ekspres parantos kéngingkeun amanah sareng dukungan ti sadaya lapisan kahirupan. Ieu parantos kéngingkeun seueur judul anu terhormat saperti "merek pangaruh 10 paling luhur di industri pangiriman ekspres" sareng "merek 10 top China dina industri pangiriman ekspres.

"Anu kawéntar Cina, tiasa diaksés ka dunya." Zhongtong Express bakal ngalaksanakeun pisan pikeun ngusahakeun unggal pagawé supaya mikaresep "awak séhat, karya anu bahagia, sareng kahirupan bagja," sareng sacara sepenuh manah narékahan pikeun kauntungan sareng kamekaran unggal palanggan. Sadaya jalma Zhongtong bakal émut misi, nyokot wani pikeun tanggung jawab, sareng kerja keras pikeun ngahontal "panyadia jasa logistik integristik kelas anu terhormat, dihormati" sareng "pikeun ngamajukeun ekspres nasional" impian.

Dina taun-taun ayeuna, Zhongtong parantos ngagaleuh langkung ti 3,000 mu lahan di sapanjang nagara, ngawangun pusat distribusi skala gedé, pusat penerbangan, sareng pusat e-commerce, kalayan investasi 10 milyar yuan; leuwih ti tanah hektar 1,000 dina kaayaan badami, sareng investasi parantos ningkat. Investasi ieu henteu ngan ukur nambihan sajumlah pagawean sareng penghasilan fiskal ka sababaraha tempat, tapi ogé parantos promosi pamekaran anu tetep sareng séhat industri pangiriman ekspres China sareng ékonomi China.

Dina waktos anu sami, Zhongtong parantos nguatkeun konstruksi inpormasi, sareng sistem inpormasi mail éksip sacara mandiri tiasa dianggo. Sistem manajemén ERP parantos diaktipkeun, hiji telepon jasa anu ngahijikeun sareng parantos dibuka, sareng panggunaan GPS sareng terminal tangan-tanganna parantos diayan. Ngaliwatan investasi skala ageung sareng konstruksi skala ageung, Pangwangunan China-Tongda bakal diwanohkeun.

RANK NO. 8 - Nyaring Inc

BES ngagabungkeun internét, téknologi inpormasi sareng jasa logistik tradisional pikeun nyieun modél bisnis anu ngaganggu anyar pikeun ngahijikeun industri logistik badag China sareng ningkatkeun efisiensi sareng aplikasi téknologi inpormasi. Markas BES China urang garut di Teluk Kulon anu indah, Hangzhou, sareng parantos ngadegkeun pusat operasi multi-tingkat nasional. Jaringan distribusi nyertakeun sadayana nagara sareng ngalegaan tingkat kabupaten sareng tingkat kota. Ngaliwatan sistem manajemen sertifikasi pasangan anu lengkep sareng sistematis, desain solusi ranté pasokan profésional, téknologi inpormasi canggih sareng platform operasi GeniMax integrasi perusahaan sorangan, Pangalusna nawiskeun desain ranté pasokan sareng jasa logistik pikeun perusahaan domestik sareng asing. Saatos sababaraha taun kerja keras, skala perusahaan parantos gancang. Unggal taun, tujuh bagéan bisnis utama nyayogikeun ranté pasokan anu lengkep, pangiriman ekspres, pangiriman ekspres sareng jasa perangkat lunak. Tanggal Maret 2017, operasi 678 parantos kabangun sacara nasional. Puseur sareng langkung ti 420 juta méter pasagi gudang sareng pusat transshipment, kalayan langkung ti karyawan full-time 9,000 sareng puluhan rébu waralaba sareng mitra, gudang sareng jaringan distribusi anu ngalangkungan sadayana nagara, sareng ditambih ka tingkat kabupaten sareng kabupaten. Falsafah inti perusahaan nyaéta pikeun investasi dina téknologi sareng masarakat.

BEST nyababkeun parobahan révolusi ka sadayana industri logistik nganggo kakawasaan Internét, téknologi inpormasi sareng inovasi. Éta komitmen ngawangun logistik hiji-eureun sareng platform jasa ranté suplai, nyayogikeun para nasabah sareng jasa sareng pangalaman efisien, sareng janten pamingpin logistik anu paling dipercaya jeung terhormat.

RANK NO. 9 - EXPRESS YUNDA

Ieu mangrupikeun kalima taun berturut-turut yén Yunda Express parantos meunang pangajén ieu dina 2011, 2012, 2013 sareng 2014 saatos dileler "Top 100 Pajak Pajak di Kacamatan Qingpu".

Kusabab ngadegna di 1999, Yunda Express parantos komitmen nyayogikeun layanan pangiriman kualitas luhur pikeun ratusan juta nasabah. Éta akur sareng konsép ngembangkeun di Shanghai, nyanghareup ka sadaya nagara, sareng ngembangkeun di dunya. Ngaliwatan langkung ti sapuluh taun pangwangunan, éta tetep ngajaga manajemén integritas sareng mayar pajak anu saluyu sareng hukum. Sadaya aspek mangrupikeun payuneun industri pangiriman ekspres sareng parantos nyobian usaha ngamajukeun pangembangan ékonomi sareng sosial.

Yunda Express bakal ngagunakeun ieu salaku kasempetan pikeun ati-ati nerapkeun undang-undang sareng peraturan nasional, leres-leres ngalaksanakeun "paménta berorientasi pelanggan" filsafat bisnis, terus ningkatkeun kualitas jasa, kamampuan sareng tingkat, ningkatkeun kasadaran merek sareng kapuasan customer, sareng narékahan pikeun langkung kuat pausahaan. Pikeun ngadamel kontribusi anu langkung saé pikeun pangwangunan ékonomi jeung sosial nagara urang.

Anyar, Shanghai Yunda Express Co, Ltd (salajengna disebut "Yunda Express") diajenan ku State Post Bureau salaku "Advanced Enterprise in Post Industry Statistik Work in 2014". Ieu ogé pangakuan Yunda Express pikeun statistika industri pos karya tujuh taun berturut-turut ku Biro Pos State. Toko nu Rhyme Express Network 14 sareng pusat distribusi 5 ogé nampi pangajén ieu. Aranjeunna mangrupikeun perusahaan Beijing, perusahaan Fujian Zhangzhou, perusahaan Guangdong Guangzhou, perusahaan Guangdong Shunde, perusahaan Guangdong Jiangmen, perusahaan Guangdong Zhongshan, perusahaan Guangxi Liuzhou, Perusahaan Henan Zhengzhou, Perusahaan Jiangsu Suqian, Qinghai Xining Corporation, Shandong Dezhou Corporation, Distrik Songjiang Shanghai Xinqiao Corporation, Sichuan Neijiang Corporation, Zhejiang Tongxiang Corporation, Pusat Distribusi Shanghai, Pusat Distribusi Tianjin, Pusat Distribusi Dongguan, Pusat Distribusi Wuhan, Pusat Distribusi Changsha, Pusat Distribusi Pudong Shanghai, Pusat Distribusi Pudong Shanghai.

Dina industri pos, statistik damel di 2014, Yunda Express sacara saksama nerapkeun syarat sareng padamelan Biro Pos State ngeunaan karya statistik di industri pos dina bimbingan Biro Pos State, propinsi (daérah otonom sareng kotamadya), tingkat préféktur kota, sareng administrasi pos lembaga anu dikirim. Susunan, panggih-kabeneran sareng pragmatis, ketat, cermat, akurat sareng akurat kalepatan sadaya pancén statistik. Numutkeun jalma anu sasuai pikeun jabatan finansial ti Markas Yunda Express, dina padamelan ieu, Yunda Express bakal neraskeun damel langkung saé, cara inovatif damel, sareng narékahan pikeun ngahontal kasuksésan langkung saé dina hasil statistis industri pos.

RANK NO. 10 - SF. EXPRESS

Dina 1993, Shunfeng lahir di Shunde, Guangdong. Saprak awalna, SF Express parantos fokus kana ningkatkeun kualitas palayanan, teras nguatkeun konstruksi infrastruktur, aktip ditaliti sareng ngenalkeun téknologi sareng alat téknologi tinggi pikeun ningkatkeun tingkat automation operasi, sareng ngadegkeun jumlah pangumpulan informasi sareng pangembangan pasar. di bumi jeung di luar negeri. Sebaran Logistik, pangiriman ekspres sareng agénsi layanan ekspres sareng jaringan jasa.

Dasar dina teras-terasan nguatkeun bisnis anu pesatna, SFG negeskeun kana kabutuhan palanggan salaku inti na sareng aktip ngembangkeun bisnis multimédia. Éta parantos ngawangun solusi ranté hiji-eureun pikeun sababaraha jinis konsumén kalebet e-commerce, kadaharan, ubar, bagian otomatis, sareng éléktronika. Nyayogikeun jasa pembiayaan komprehensif sapertos pamayaran, pembiayaan, manajemén kabeungharan, sareng harga anu diasuransi. Dina waktos anu sami, ngandelkeun kaunggulan logistik anu kuat, kami netepkeun SF Express pikeun masihan para palanggan pikeun kualitas jasa hirup sareng ngadamel pangalaman hirup anu saé pikeun SF Express.

Salila sababaraha taun, SF Express parantos ngusahakeun ngahémat sareng terus-terusan nyiptakeun pangalaman palayanan kualitas luhur pikeun masihan nasabah anu kuat sareng kuat pikeun kasuksésan.

Facebook Comments